dimecres, 19 d’agost del 2009

Hleb, Vidahleb i Alemanya

Van aclarint-se els motius del viatge de Vidahleb a terres alemanyes. Davant la imminent convocatòria per a les INELUDIBLES 24h. de festes i els creixents rumors de sorpreses d´última hora a la llista, el fi, que no finet, estilet valler, acollonat per quedar-se fora com Raül, que no Xapul, de “la roja”, ha anat a demanar ajuda al mateix bruixot teutó que ha obrat miracles com aquest:



Va ben acompanyat, Alejandra i Juanito, aquest últim farà d´intèrpret. El “espigado y elegante” central, amb lloc assegurat a l´equip veïnal, es va criar amb Metzelder (el seu gran referent) de menut i amb Gandalf, el de les cerveses, de major.

Pareix ser, afortunadament, que s´han resolt els problemes burocràtics que quasi frustren el viatge a última hora. A la redacció ens ha arribat el dni que hi havia dins la cartera de l´extremet el passat dijous:














En otro orden de cosas, tractarem de fer-nos resò al bloc del que està fent el nostre equip a Bèlgica. L´Excelsior de Mouscron, pareix ser que ha tingut una bona arrancada de campionat de lliga al seu país. Té molt de mèrit tenint en compte que la dedicació de Carboni i el Romàrio no està sent exclusiva.
Al d´Arezzo se´l pot vore en la zona Champions de C9 (quines grans retransmissions dels Urrutia), mentre que el d´Aldaia, ens diuen que s´ha fet l´amo de la pista de pàdel de la finca de Kikiu, on Garrido (campió de lliga) li posa les coses molt difícils.
El gran tiró mediàtic d´aquest equip no ha passat desapercebut per als grans del futbol espanyol, i així, el Xerez ja l´ha convidat a disputar el prestigiós "Trofeo de la Vendimia" (on acabaran tots).

8 comentaris:

Zizou ha dit...

A vore si setmana que ve pregunte preus per a una equipació (pantaló i camisa) per a les 24 hores.
Es poden vore els models disponibles aci:
http://www.textilessanmateu.es/producto.php?IDfamilia=3&IDproducto=27

Els preus crec recordar ronden els 7 euros el conjunt, sense retolació.
Caldria vore si els nostres "patrocinadors" volen pagar els gastos de plantxa ... preguntaré el que costa també. Necessite saber quantes equipacions serien.

Ah, i si quedeu per a fer pre-24h aviseu-me !!
He estat 10 dies fent pretemporada en terres nòrdiques (galicia vamos ...)

jj ha dit...

La veritat és que val la pena, però César Esports encara té l´exclusivitat. En el seu moment, quan no erem ningú, va apostar fortíssimament per nosaltres (li devíem un baló i no ens va demandar), hui és normal que arriben les ofertes però hauríem de ser fidels.. Encara teniu les camises de la despedida?

Zizou ha dit...

Bo, com vullgau, si em regalen 12 equipacions, me les quedaré jo totes que no vull crear polèmica ...

jj ha dit...

Si te les donen, li les donem a David i que les revenga.. a mitges

Manolete ha dit...

No vull que es feu il.lusions però Juan Sánchez i Javi Garrido tenen peu i mig en l´Associació.
Continuaré informant.

Zizou ... scouting ha dit...

Hui m'han dit preu, equipatge de pantaló i camiseta a 5,30 euros.
No podran fer la serigrafia per a les 24h perque tennen massa feina, pero per eixe preu ...
De totes maneres el que decidiu ben fet està !!

jj ha dit...

5.30 €?? No estaràs clavat en drogues, no?
A l´Associació volem gent neta.
"Viure sense beure"

Zizouououou ha dit...

Que no que no que porte 12 hopres sense beure ni gota ... sense planxa ni pintura a 5,30€ preu directament de la fàbrica (per cert que es fabriquen a la índia, clar ...)