divendres, 22 de maig del 2009

Conejo














Però no a l´estil Xixarro, este és “sin pelos ni nada”. Proposta culinària de B. Pasqual per a la “Santa Cena” del proper dimecres al Temple.
Dichosos los llamados a la Cena porque sólo ellos podrán sucar caldito.
S´agraïria confirmàreu presència.

El passat cap de setmana també vaig tindre l´oportunitat de menjar animalets innocents. Y viene esto a colación (quina gran expressió) de la petició que un oient em feia i que em demanava alguna foto de la meua passada excursioneta. Tus deseos son órdenes, Vicent.
Tot el món coneix Castella i Lleó pel seu gran patrimoni històric, era precís que la meua aportació al bloc també tinguera relació amb açò.
“Secador” de mans d´un restaurant d´Àvila.














Ja per últim i per fer un 3x1, comentar que possiblement a partir de la pròxima setmana tindrem a la nostra disposició el pabelló d´esports per jugar a futbet. Mentrestant, si us pareix, demà considerant que va a ploure (Maldonado) i les pistes de futbet d´asfalt estaran banyades, podríem jugar en l´areneta allà les 17:30. Ens apanyem amb alguna relíquia que tinga per la mar i la setmana que ve ja comprem un baló…

3 comentaris:

bruno ha dit...

iepssssssssss, el pròxim dimecres (si voleu deixar l'entrepà per un dia) podem mullar en l'últim sopar de la champions:

- conill
- pollastre
- conill i pollastre

Cal confirmar assistència.

Ah, el dissabte no crec que hi vaja(la ud es juga la salvació; força ud). Però, a partir de la setmana vinent tenim tot l'estiu per a preparar les vint-i-quatre hores (crec que no serà difícil superar la gran classificació de l'any passat)

Zizou ha dit...

Be, el tal Maldonado pense que en lloc del títol de meteoròleg te una etiqueta d'anís el mono.
Què fem? Asfalt o Areneta ??

jalis de la serna (sense coll) ha dit...

El xaparro este nos quiere quitar el curro de callejeros viajeros, el próximo capítulo en Cañada Real Galiana