dimecres, 20 de maig del 2009

Els miracles del Bar Ferro

La majoria dels que llegiu aquesta patata de blog conegueu bé el bar del nostre B. Pasqual. Hem anat allí moltes vegades i hem vist coses increibles que podrien estar a l'altura de miracles com el dels peixets. Allí hem presenciat Galleta jugar-se 6 euros al cope, hem vist algú menjar-se "polos" d'orxata prehistòrics, etc. Però hi ha tres fets que constitueixen el sumum dels miracles tal i com els coneixem.

Un d'ells va succeïr el dia de la semifinal de Champions Barça-Chelsea. A les acaballes del partit tots els assistents poguérem vore clarament com Samuel Eto'o, el jugador negre del Barça, es manifestava momentàniament eixint de la pantalla de projecció i levitant uns segons per l'interior del bar fins que desaparegué repentinament. I açò succeí dues vegades!

L'altre passà el dia de la final de copa Barça-Ath. de Bilbao. Abanç de començar el partit, i així ho poden corroborar els senyors, Raül i JJ Bo, Ivan, Kikiu, el Rai, Joan Guerau i el mateix B. Pasqual, un servidor demanà un entrepà amb truita d'all. Quan el cambrer el portà, dins del pa només hi havia això, truita d'all, però, uns segons després, en alçar i tornar a baixar la mirada, hi havia a més un xorisset, una llonganisseta i una senyora botifarra!!! Si açò no és un senyor miracle, que baixe del cel Rommel Fernàndez i ho diga.

En tercer lloc, però cronol'ogicament el primer, nomenarem el miracle que tanca el cercle i que passà el dia de la final de Chmpions a Wembley. Personalment és un miracle que jo no vaig presenciar però del que hi ha nombrosos testimonis i, a més, imatges que els corroboren i que passem a adjuntar i que són suficient descripció del que allí va passar.



Bé, després de tot açò, els seguidors de la futura esglesia de sant Ferro, ens citem allí el proper dia de la final Barça-Manchester a Roma, ja que, encara que no tots els membres som d'aquest equip, els miracles es donen si concorren dues circunstàncies: Juga el Barça, i ho fa al Bar Ferro.

Despés de vore multiplicar els aliments, aparicións divines i botar un coixo, que ens depararà la divina providència?

6 comentaris:

bruno ha dit...

Anem per parts: el primer miracle pot ser que no torne a passar ja que el nostre Eto'o, probablement, és un dels indocumentats detinguts(clar, ell no juga en el FCB ni tampoc té cotxes luxosos). En segon lloc, el miracle de les botifarres continuarà produint-se (sempre que el teu estómac aguante entrepans d'eixa classe). I, per últim, el tercer miracle també s'hi produirà (si guanya el fcb)perquè els noms que has citat anteriorment no estan coixos, però, hi ha bastants mutilats...A més, sempre quedarà el tio ferro per a saltar...
Bé, fins dimecres 27 (i no com digué Guardiola en la plaça Sant Jaume: "Visca el barça i fins dijous..." I el resultat tots el coneixem: Milan 4 FCB 0, i Zubi...va fitxar pel vostre VCF

jj ha dit...

I què em dius dels “Snickers” que vaig escampar en la taula després de sopar?
7 mesos intactes en ma casa dins d´un potet.. era el moment perfecte per desfer-me d´ells. “Desde los caramelos de leche del chino del San Miguel que no se ha conosido nada igual” i al dia següent “bum, bum” el corazón latía! MILAGRO!!

Tikis Mikis ha dit...

Eixa foto és falsa!! Les muletes portaven una cinta aïllant blau i grana.

bruno ha dit...

xe, "els snickers", que bons estan. Vols que et diga quants en queden...un.Però, no patisques que te'l guarde per a tu.
Per cert, Tikis Mikis té raó. Eixa foto és falsa perquè les crosses portaven una cinta blaugrana i, a més, a la mà dreta li falta l'entrepà de truita amb nocilla...
Ah, i sempre serà recordat, almenys per a mi, com el fundador de la penya vallbarça...

Admirador del verdadero Xals i no de ese 'Inglorius Bastard' ha dit...

Y es que se coge antes a un mentiroso que a un cojo, nunca mejor dicho para la ocasión. Hasta el más ciego (ese Tikis Mikis que sin duda es Xals, amb les ulleres ben posades...) ha visto que el icono religioso no era del auténtico Ximo-el-Coixo-el-dels-recreatius-del-Passeig. La cinta aislante blaugrana ha delatado al falsario maese artesano. ¡A la hoguera con el impío-humorista-valenciano-ya-fallecido! Si el tal Alex, remedo del autor de magnas obras como 'El cartel de la presentación de 'Huellas en la nieve'', 'La prisión de 'Robatoris' de la revista 'Calba'' o 'El remate fallido por no poner el cuerpo encima', tuviese un ápice de dignidad, acudiría, de hoy en adelante, al Bar Stop (Grao de Gandía) a ver los partidos de Champiñons. He dicho.

Yes! The "royal" Xals who never congratulates his friends ha dit...

La imagen, de la cual se borró la cinta aislante medio roída y el bocadillo de nocilla, simplemente para hacerla más poética, es, a pesar de verdadera, lo menos importante. Lo que realmente merece nuestra atención por su extra-ordinariez, son los hechos. Y numerosos testigos acreditan que los ya conocidos como Los Tres Milagros de B. Ferro son ciertos.

Así, a todos los que ponen en duda que hayan sucedido, les recomiendo que reciten el pasaje del libro de Autos segun San Pedro Brigante, capítulo 32 de 20 del 5 y canten las alabanzas al santo en forma de felicitaciones aniversarias. Si alguien tiene a bien realizar alguna ofrenda, Él prefiere balones de fútbol-playa o fútbol-basso.