dijous, 30 d’abril del 2009

La Grip Porcina o l'arribada dels Zombies

Com ja sabeu arriba la fi del món així com el coneguem. La notícia ha substituït ja a la de la crisi econòmica. I segons apunten tots els estudis, els que patisquen l'enfermetat moriran pero sols aparentment. Als dies d'haver mort tornaran a la vida com ànimes en pena vagant sense rumb fixe només amb un objectiu: alimentar-se. I el seu aliment serà la carn dels que no hagen patit encara l'enfermetat.

Bé, tot açò no és broma. Encara que es diga que no passa res, que la enfermetat no és perillosa, hi ha gent que ja està preparant-se, enmagatzemant aliments, acumulant armes, etc. Per aquells que volgueu més informació podeu visitar les seguents webs:

Mapa d'expansió del virus en temps real

Societat per a la supervivència Zombie

Ja hi ha pobles totalment infectats com podeu vore a les imatges:


A més, quan el 90% de la població siga zombie, haureu de poder enganyar-los fent-se passar per un d'ells. Per això cal anar practicant i vos deixe un enllaç a uns videos on podeu aprendre els moviments bàsics.
Brigante i un servidor ja estem donant classes i hi ha altres que els moviments els ixen naturals:


Fins i tot la pobra Susan Boyle ja s'ha contagiat:

1 comentari:

Prefiero guardar el anonimato ha dit...

No s´acosteu a la Plaça d´Espanya. Allí hi ha un.
Un actiu blogger m´ha dit que era indescriptible vore com disfrutava amb el visionat de "Braindead", com s´identificava amb els personatges que allí eixien.. sens dubte és un d´ells.
Mai li doneu un mosset d´entrepà marcant la línia amb el dit, ja sabeu com, vos volarà.