divendres, 3 d’abril del 2009

L'autèntic Xals

De menut, Carlitos ja mostrava dots i Dodots de marejador i ensenya-cuixetes-en-públic (recordem el cèlebre episodi amb Aguado ací ja relatat). Per això, Lola, una santa, digué un dia al corsari Sir Francis Drake: "Estic d'ell hasta la coroneta. Veges si pots dur-lo a Mareo". Dit i fet; Carlitos fou apuntat a l'Escola d'Estiu de Marejantes. Destacava, és un fet (sense dit -dels peuets-), però coincidir en el mateix equip amb Xap i Peix acabà per enfonsar-lo en una depressió pubescent de què ni tan sols Pepe Juan el salvà. Decidí, doncs, que "anar a un pub és cent vegades millor que suportar El show de Rasca (el de Beni)* y Pica". Així, allí, entre Ricky Martin, Marti, La Frontera i Tam Tam Go descobrí que allò que en veritat volia fer era música garatgera. No cal dir que Lola, una santa, santa (totes les Loles de Juguetones ho són, a pesar que els seus són un fills de...), es posà molt contenta; més encara quan començà a veure entrar el Pladur en una època en què Padur, pa PapàBur i companyia, era ja una guarderia. El resultat el veiem a la dreta: hui és ja el líder d'una banda de referència: els Antònia Font Meló. I és que al cap i la fi, Carlos Miquel Oliver Antuña no ha sabut deslligar mai el futbol de la música.




(*) El mestre, i també aquell dels dos cabronets que, futbolísticament, arrela a la població valldignenca.

4 comentaris:

Els ous més unflats del món ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
jj ha dit...

Pitusa, estàs d´enhorabona. Tots sabem que el nostre administrador ag ag no es prodiga massa en estos menesters i ha hagut de debutar justament amb un retrat preciós.
Alejandro tu no eres misèria.

Lewis ha dit...

Aquests reculls m'esgarrifen, em fan recordar aquells colps aposta a la paret, per veure el despertar d'aquest Álvaro Benito II o Julio Iglesias

Anònim ha dit...

el comentari de Lewis i les dues ultimes linies de l'entrada em deixen totalment anonadat, necessite mnes dades.