dijous, 10 de setembre del 2009

B5, tocats



















Porteu també les camisetes de la despedida de Loís.. David ens donarà més.
Sopem després del primer partit no?

20 comentaris:

Zizou ha dit...

Home, per fi un poc de dignitat en esta M**DA de blog.

Quin horari més xungo enguany, no??

Si sopem després del partit (cosa prou convenient) tindrem que fer-mos de berenar un "bocadillo de nossilla".

Cuñat ha dit...

Este blog és la mONda

Aparici ha dit...

Podríamos traer también las camisetitas rosas de la despe de Xapulín. Así le daré otro uso aparte de dormir con ella (¡qué felices sueños!).

Mercedes Langa ha dit...

Camises roses de la despe del meu millor gran amiguíssim??!! Juanjo: vol dir açò que s'apropa ja la teua boda? Esperaré amb deler el ding-dong del carter seguit del seu "Tengo una carta para usted". (Sospir.)

Llupia Hostiamenta ha dit...

Yo no crec que el bostre Xapul vulga que chueu am camises de la despedida de Luis. No per res, saps, només perque segur que li recorda la contundent derrota de l'equip blavet y el seu patétic deambular com ànima en pena per la brossa artificial del Municipal.

Xelo Palonés ha dit...

Eixe comentari no és del Llupia. Ell escriu perfectament en valencià i ací hi ha faltes "a la gana".

The Pink Team ha dit...

Digues que sí, Llup. Mos el vam berenar, al sobrevalorat X9 (El que nunca hase nada, El muerto, El que siempre está ahí...), i a eixe llarguerut de la banda que començava moltes jugades i no n'acabava cap, eixe que li pegava al baló i mai posava el cos damunt... Mal paquetot (era i guardava entre cames)!

Half-Coffee ha dit...

El nostre (bar) joc, el joc dels homes, el futbol, on es demostra qui té la capacitat física, de sacrifici, la visió de joc, ahí fóu on destacaren els blavets passant literalment per damunt dels (zom)gais de color roseta. La paxanga de després a eixe esport per a xiquets de 7 anys als quals fan el campet menudet per a que no es cansen, feu que, sense cap motivació i amb la clara intenció de no gastar forces a un joc insuls i reservar-les per al concert de barricada, grup del que són grans fans (litros de alcohol, corren por mis venas mujer), el gran tàndem Xapul-Vidahleb passara desapercebut i, a causa d'això, el seu equip patira una ampla derrota. No ajudà gens, tot siga dit, Luizinho "Autopassada" que no tingué una de les seues millors vesprades.

Ximo Rovira ha dit...

Tinc la lleugera "sospita" que 90% dels comentaris desats en este blog els fa la mateixa persona, amb clars síntomes d'abandonament i deixadesa ...

Preparador personal de Xapul ha dit...

Per favor, pareu ja en els comentaris que el meu jugador està excitant-se i això no és bo per al seu descans . Fins i tot s´ha demanat el dia demà en Bellreguard (com tot el Claustre.. quantes 24 hores es juguen demà? Font de Mora posa ordre )
Portem 4 setmanes treballant durament (donant-li llargues a Vidahleb que volia apegar-se a roda en les excursions al Clot-sorry, era PERSONALITZADA la preparació-) i no volem tirar-ho tot al fem l´última nit.
Ara que no m´escolta (està sopant una sopeta i ipso facto anirà al llitet), feu-li-ho complidet: “estás más estilizado”, “lluiset autopassades ja no et passarà”, “ya no serías el tercero en discordia en esa delantera soñada que componíais tú, Maikel y Ximo el Barba”, etc.
Pel que respecta al tema tècnic he pogut fer poc, no tenia prou temps, simplement hem repassat uns vídeos de Pepe Juan, amb la consigna “el cos sempre davant o si no que hi haja una morera darrere”.
Jalea acta est.

Pepe Juan Jr. (keeper as well) ha dit...

Maikel i Ximo el Barba... Buf! La veritat és que X9 sempre ha sabut envoltar-se de la gent adequada (per a destacar). Vidalheb i Paco Burgos com a acompanyants en l'Equip B(l)avoset, l'equip d'Autopasadinho... Com va amollar el gran Bernardo (no el músic amic de Rafa Mona): "No hase falta desir nada más". Per cert, per als que no se n'adonaren (estaven massa ocupats veient les bales roses passar), Paco Burgos era el que portava un barret tipus "Manos a la obra".

Toni Jiménez rules (Anthony G-Men mana) ha dit...

Una pregunta: el que fa Autopasadinho ([j]aka Luizao Pastoriza Laparraicoechea) pegat a la ratlla de cal, és

[a] Una bailarina

http://www.youtube.com/watch?v=pXj4qON6qvg

[b] Una Roulette Marsellesa

http://www.youtube.com/watch?v=C2aSe2qbb64&feature=related

[c] Una caguerà de bou (no estic parlant de la femta de Vicent Bou)

http://www.youtube.com/watch?v=_x20Tv1duFk

Fernando R. Ferro ha dit...

c)
B.Díez no està molt excitat cantant??

Regular pero Tardido ha dit...

Ultimament li agraden molt els merengues i les camisetes blanques "Rapife" (i les papes Lolita).

arturet ha dit...

jo m'apunte a sopar després, però Xapul, concreta amb el Sr. Ferro la possibilitat de sopar tan tardido.
Per cert este divendres hi haurà en la Bombonera casalla de baes, que tinc el rei dels cartellets al despatx exprimint el plotter fent cartells.

Tomás Roncerdo para el As-co ha dit...

Está claro que alguien con tan ilustre apodo -Hierro- ha nacido para ser hincha del Madrid. Tampoco hemos de olvidar que el Hambriento ha compartido categorías inferiores del mejor club del siglo XX(9) con el gran capitán, Xapul. Hasta llegar a la despedida del azulgrana (¡lagarto!, ¡lagarto!) Autopasadinho, en la que el otrora guardameta-central se reveló como 'killer' del área, azote de las tiernas huestes de un cabizbajo Xapul, quien buscó a posteriori -infructuosamente, hay que decir- reverdecer viejos laureles enrolándose en las filas de No Ens Aklarim. Pero el Cid de Don Juan de Austria nunca se rinde: "El Muerto" cabalgará de nuevo este 11-S. La venganza del (compañero de) Cristiano. Torres más grandes caerán. Como un avión; así pasará el que siempre lo hace todo, el que nunca morirá en nuestra blanca almohada.

Toñín el Torero ha dit...

Xapul, Xapul, Xapul... Hemos venido a enxapularnos, el resultado nos da igual. Xapul, Xapul, Xapul...

Juanda Ramos ha dit...

Ya está la prensa afín y sus palmeros. ¿Nadie dice que por su culpa tuve que dejar de jugar en la arena?

Campos ha dit...

Al Xapul de los cojones lo he visto esta mañana paseando tranquilamente por el paseo de aquí atrás (el cojo de Lepanto) equipado con su chándal Hummel (jld)y firmando algún autógrafo. Se le veía muy concentrado.
Por cierto, la cena será después del partido.

Pataetes (el Rubio que està més "hermoso") ha dit...

I si sopem 2 vegades??????