dimecres, 30 de setembre del 2009

Selecció natural

Sols els més ràpids pogueren fugir de la catastròfica nit del ja conegut com “Terremoto de San Miguel”.

foto: hungry

17 comentaris:

Multinick Malone ha dit...

Ojo al posado Crispín Klander por la retaguardia del chaval de la isquierda. Diríase que pierde más aseite que las junturas de Xapul. Del de la derecha sólo tengo que desir que me parese que es Emilio Aragón.

CULtura a la Valldigna ha dit...

De vegades sorprendria més el que hi ha darrere les càmeres.

CUL a la Valldigna ha dit...

Doncs Vicent(tècnic de la casa de la CUL(-tura-) diu que el divendres per la nit les càmeres van enregistrar el que hi havia darrere...

Emilio Aragón, the one and only ha dit...

Por favor, dejen de decir que ese se parece a mi. Yo creo que es más Dino Baggio (venido a menos). Menos samba y mais trebalhar!

Klander ha dit...

Quina elegància el de l´esquerra!!
Ara res comparable a les "monturas al aire" que porta el de baix.

pataetes ha dit...

quines camarres tenen eixos (o ejes)xavals

Little Kicks ha dit...

Camarres les de (p)eixos(-barba) xa(va)ls?! ¡¡Poro (pus) si las de 1000-i-o Teruel paresen Palillos (señor que completa equipos en el Tenis)!!

El de la derecha (1000-i-o) ha dit...

Mis camas tienen el diametro Ideal (palillos) para una persona de mi alsada y en verga dura. Otra cosa és que se comparen con los pernilitos de mi querido Xapul, que sin llegar a ser los de Buena Onda Nacido están un poco pasaditas. En definitiva, estoy hecho un pinsel, me tiran piropos o ladrillos por la calle. Me disen incluso que me paresco al Celta Mortensen ese (che pareses Aragorn!)

Otra ves io ha dit...

Ah, i se me olvidaba. Me han dicho que han visto una imagen mia en la casa de (putas) de la cultura i queda tan bien que van a haser-me un molde i poner una reproducsión en medio de la U.

papas Lolita o camiseta Rapife ha dit...

Esta nit farem una U més peluda...la veritat que algun dia publicarem la CUl (tura) més peluda de totes. senyor xapul, obri una secció anomenada: cul (tura)...

El tècnic de so d'amanida ha dit...

Per cert, ningú diu res del gran ciclista que va davant.

xorvo ha dit...

segur que han perdut alguna cosa perque sols miren a terra o estaran fent caragols ?
Xapul està "cabizbajo" encara per fallar els innombrables?

Anònim ha dit...

Aquestos dos? Bons per a sortir a soltar cames!!! A l'espigat del nas llarg el veia una mica millor, però pel que fa al Xapul, l'NM que ens posaven a l'escola. De mica en mica anirem fent camí, Madrid 2020 o 24 o 28 o 32 o merda, està mes aprop.
Per cert, per una bona cul-tura, a certes edats no es poden fer certes coses, tingam un poc de seny, que ja som majorets. Un que de cul-tura va de Ale pelut, Ale pelut!!!

cul (tura) peluda ha dit...

L'edat no importa per a tenir CUL (TURA)...peluda o no. A més,la dita ja ho diu: "el saber no ocupa lugar". Per tant, els pèls tampoc ocupen lloc a la nostra CUL(tura). Rectifique, en el meu cas crec que sí.

Visca la CUL (tura) PELUDA!!!!!
i VISCA LA BUD (FRESCA)!!!!!!!

CUL També pelUt RETA ha dit...

A colación, no penseu comentar açò?

http://www.youtube.com/watch?v=xtk9djELKMc

chucky ha dit...

fins i tot jo puc marcar penals... no corregam tant pels horts (si és això el que realment aneu a fer) i descanseu PAL dissabte...!!!

CUL (TURA)TARDIDA ha dit...

Mare meua, quin gran fitxatge per a l'any que ve...amb ZP i MARCOS segur que guanyem (sense tongo)als de Carcaixent.