dissabte, 27 de novembre del 2010

¿¿??







Qué feia Tardido a les 7:00 PM amb una maleta de viatge? On anava amb pantalons vaqueros? Qui eren les misterioses persones que han baixat del cotxe i se l´han emportat? On està Tardido ara mateixa?

8 comentaris:

Ungles mediàtiques ha dit...

Començàvem la setmana amb el debat que al poble es va generar pels rumors de les possibles connexions del nostre Sarpita amb Jan, només cal vore els comentaris:

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2010/11/el-bloc-agraeix-mossen-escriva-els-17.html

"Però encara no ha passat la primera i ja tenim la segon, això no pot ser..." ara açò? El nostre Tardido es pensava que podria despistar els paparazzi (gran càmera) però l'han pillat! Molts interrogants es plantegen al post...jo afegiria: Què pensava eixa amable parella en sentir-se acosada per la càmera en el moment del "encuentro"? Les molèsties de Pinto en els entrenaments previs al "clásico" hauran forçat este viatge relámpago? RESPOSTES JA!

profe, profe jo ho sé, puc contestar? ha dit...

Són dos amics de la Pobla i s'en van a vore La Gossa Sorda, segur segur.

El Romaric d'Aldaia ha dit...

Visiteu clubdefanshierrolasossagorda.blogspot.com i apunteu-se!
Ara, el que impresiona és la boira que hi havia al passeig Colon anit, tu!

Tar Tar Files ha dit...

Inquietants les imatges fantasmagòriques que Xap III publica. Qui o què són eixos dos ens amb aparença humana que saluden Tar Tar? Quines són les seues intencions? Per què han triat les formes de Pepita Pulgarcita i Ming (Flash Gordon) per tal de trobar-se amb el fill de Rafael? A què ve la maleta? Per què duu un 'chubas-quiero' estil personatge de 'Tron' (mireu, mireu les fotos... com és de llampant!) Per què l'encaixada de mans tipus "Benvingut al club"? Per què Tar Tar deixa un comentari on avisa que potser no 'baixarà' (vegeu apunt sopar del Clásico)? I, efectivament, el més intrigant: no deixen entrar en xandall allí on Tar Tar és (tele)transportat? Molts interrogants, i el nostre benvolgut Tar Tar sense donar senyals de (altra) vida...

Raül (Xap III) ha dit...

Un aclariment que tal vegada ajudarà a resoldre l'Enigma d'un Altre Món. La seqüència cronològica de les fotos té la del "Perfil amb maleta" com a última imatge. Així les coses:

1. Espera tot assenyalant (dit índex) l'anormalitat dels vaqueros.
2. Salutació incipient.
3. Salutació completada.
4. Perfil-postura adequat per a la teletransportació.

Exp(r)e(si)dient (Laporta) Tar Tar ha dit...

Puntualització: Ming amb ulleres, com és evident. (Sembla dir: "Ving amb ulleres". ºOº)

APRAS ha dit...

Hores intempestives (clandestinitat), dos homes i una dona (format oficial), home d'ulleres (ideòleg) la dona amb jersei de ratlles, com marquen els panflets (recapta informació i fa el sopar) i el grenyes amb xubasquer(activista) rialles i salutacions de retrobaments (el de la maleta ha creuat la muga que amb tota seguretat és l'activista. Ha vingut a perpetrar l'acciò i tornar al santuari). La cosa està clara, són gr-ETA, gr-ETA i los Garbo!!!

el de les ulleres ha dit...

xe, els amics de Bruno sou un poquet fills de putes, no?

bé, eixos dos germanets, ja anireu per Torrevella...