dissabte, 28 de març del 2009

DESPEDIDA DEL FUTBET AL CT VALLDIGNA

En el dia de hui s'ha produït un nou adéu al món del "balompié", després de Sarrià, Wembley i la pista 1 del municipal d'esports, li ha arribat el torn al camp de gespa artifical del CT Valldigna. Per a la commemoració s'ha organitzat un gran torneig triangular entre els seguidors ungleters.

A l'acte no ha faltat cap dels rostres més coneguts de la societat ungletera, entre els que podríem destacar, només com a mostra representativa del gran nivell dels assistents, l'abric del Petxino, la camiseta de la Valldigna de D. Carlos Vidal i la sudadera gris del Poli del que suscriu.

Però, no és hora de plorar, no és un adéu, és un fins l'any que ve que tornarem a tindre invitacions fresquetes per gastar. De moment l'espectacle, per no qualificar-lo de manifestació cultural dels peuets i ungletes, és traslladarà a ......... Ací comença una tasca, de gran responsabilitat i que ha de permetre que no es perguen els partidets del dissabte.


Ahhh, m'oblidava, el més destacat del partit, i que considere mereix un anàlisi per part dels ungleters com només vosaltres sabeu fer, el comentari de D. Kikiu: SI AIXÒ ÉS GOL M'EN VAIG, com a resposta a un acció en la que D. Luis Bicicleta Pastor ha tret molt ràpidament una falta comesa sobre d'ell.


P.D. Com a mostra de respecte a l'esdeveniment de hui, demanaria un minut de silenci i un plat de braves i una Budweiser per a Ferro.

3 comentaris:

Ano nim ha dit...

Ferro diu que en Benifairó podríem jugar a partir de les 17:30.
Loís i Pexino podrien anar a confirmar-ho, allí són els amos.
Altra possibilitat és jugar en Gandia en el Campus on el camp segur que està millor, el problema és desalojar el personal que allí juga.. crec que són "de origen árabe", hauríem de fer-ho amb delicadesa, cal recordar que Espanya és la fundadora de la "Alianza de las Civilizaciones" i tampoc és qüestió de provocar un conflicte interracial, per si acàs jo portaré un bate de béisbol.
Respecte a l´afirmació de Kekiu, me escondo en el anonimato per a dir, ara que ja m´he disfrutat el partit bonus, que era gol. A tots ens costava entendre que Loís i la legalitat i la rapidesa anaren agafats de la mà.. a joderse compañeros.

Beach Boy ha dit...

Les porteries grans de la platja estan a la nostra disposició, ara ja allarga el dia..

barriguitas ha dit...

si, si, (emperatriu), busqueu un campet asseadet fins que MR.budweiser desaparega (cosa inútil) o puga amagar-la fins que la respiració aguante...