dissabte, 21 de març del 2009

Expedicions heterogènies

Hombres, enanos, hobbits, elfos, magos...












Aprofitant la recent visita del senyor Brigante amb la companyia de Joan Meló a Madrid aprofite l´ocasió per recordar-li que no és la primera vegada que xafa territorio mandril.
En la “final del agua” ja va passejar el seu valencianisme per la Plaza Mayor.












Curiosa expedició (sols Brigante i jo erem del València). Cal dir que el fotògraf era Arteche.
Gens menyspreable va ser la següent a Praga, ahí un servidor era el que feia la foto. Baixa considerable en la instantània, eixe dia no va eixir a volar el Pardalet.



5 comentaris:

Anònim ha dit...

Tinc un dubte, eixe que esta parat al metro ( de Praga, supose ) es qui jo pense? Quin equip de galactics vau reunir per a anar a Praga? Eixe fitxage es fruit d'una seleccio dels millors jugadors de Talleres Martinez fusionat amb l'equip de autoescuela Ros de 24 h? vivo en un sinvivir!!

Anònim ha dit...

Rafa (no el nostre Zizou) podria ser Langreo... i Cristo (més de 33 anys), Coke.

Anònim ha dit...

Al fons, al costat de Txingurri Valverde... (Anava a escriure'l, però la semblança, m'ho sembla, bé mereix un apunt al bloc.)

Pedrito Brigante ha dit...

Efectivament, era una colla que traspuava valencianisme per tots i cadascun dels porus. Recorde especialment com de content es va posar el de la farmàcia en saber que el fill de Paqui i els amics veurien 'in situ' (Pons) la Final: s'alegrava de veres per nosaltres, ell, soci del VCF, fundador i president aleshores de la Penya Valencianista, que hauria de conformar-se a tenir lloc reservat a la saleta de casa. Més encara (estava feliç) quan Paqui va dir-li que una falla ens havia aconseguit sis entrades (sis entre un milió més) i que no, que és que el seu primogènit era del Barça. Tant content estava que va regalar-li una caixa de supositoris: "Tinga: per al seu fill".

Anònim ha dit...

No sé si s'heu fixat pero al viatge de Praga erem 10. Al fons estem Pex i jo i el que fa la foto és Xap. Calcule que Little Bird estaria al llit del Barracó somniant en anglés.
(Can I sit, please?)

Cristo = Cokeeeee