dijous, 18 de març del 2010

Diari de viatge (I); Don Pio, Ungenio, el japo, pajarito i 40 Euros son miseria.

Primeres impresions.... gasos, per dalt per baix i perque no queden més forats..... La Budexpedició arriva a Barna sense incidències. Aquestes es produeixen només xafem els voltants del Nou Camp.
1.- Taquilles; Japonés de cara, "Hola, yo ser alquitecto en Balcelona, hoy jugar Barça aquí???????" Idea de manetes, demanar 500 pavos per l'enptrada, Japo més ràpid, corre a la finestra de lataquilla..... hi ha foto..no la podem penjar (de moment)
2.- Encuentro.....moment TNT.... Fer 450 km Pa fer-te birres amb Pirulos, Candeles, Cardones i elements afegits, EDSI....
3.- El nostre gran peuets, es el Nou Tamarit, el seu primer truc, ha fet volatilitzar-se 40 euros...... qui els té??????????

Hit del moment..... el ruso del video.....

Per cert, com ha quedat el Barça????????????

Bud forever.....

4 comentaris:

ungenio ha dit...

Mamá mamá, que el papá se quiere tirar por la ventana. Dile al imbesil de tu pare que le he puesto cuernos no alas. H

Laportademisió ha dit...

Tardidos, Pirulos, perdidos! com està el ball? japosenos arquitectes? pareix com el joc del truc ja anomenat! com ha quedat el Barça? però açò que és!!!!!! es perdeu les falles i esteu de mascletà veient o no veient el Barça y encima no sabeis como ha quedao!!! como el dragados i construcciones en el piso d'arriba o te jodes no ves nada i encima te pisan!(Don Pio84) apa..... com us vinga de gust!!!

Xapul fallero (no pense llevar-me el pijama en 4 dies) ha dit...

M'encanta el relat, però volem proves audiovisuals!!!
Ja heu anat al Tibidabo???

Manetes Huard ha dit...

Uploads disabled