dimarts, 2 de març del 2010

HUEVOS



"Sabemos que nos recortan puntos, pero nos preocupamos mucho de nuestro trabajo y creemos en que las cosas están en nuestras manos. Si seguimos así estoy convencido de que llegaremos lejos en la competición. Creo que vamos bien y seguimos confiando en nuestro trabajo. Somos el equipo envidiable de la peña, estamos vivos en dos competiciones y con 37 puntos de ventaja. 48 puntos son mejor que 37, pero son 37. El equipo está bien, no está mal, sí triste por la derrota, pero no está mal".

El señor Ueb "no" ve normal que el equipo pase "por unos baches así", aseguró que el equipo Uebs "no volverá a pasar por una cosa así". "La derrota es dura, pero el equipo no pasa por un momento difícil. Estamos tristes por la derrota y porque podríamos salir con los 50 puntos, pero el equipo no pasa por un momento difícil y no va a cambiar nada nuestra manera de jugar. El equipo vive un momento bueno, y creemos en lo que estamos haciendo", manifestó.

Sobre si la plantilla teme una remontada xapul, comento que cada campaña "es diferente" y reitero que el "trabajo del equipo es serio". "Estamos en la primera temporada y todo es nuevo. Tenemos que vivir cada día y ojalá que mañana estemos a 40 y la otra semana a 50. No hay tiempo para descuidos o para perder puntos. Estamos convencidos de que el trabajo que hacemos es serio y hacemos las cosas bien. Ojalá que podamos retomar las victorias y seguir sumando puntos".

Además, para el entrenador Ueb, el equipo "está muy bien a nivel físico". "Los jugadores se están cuidando y técnicamente es un equipo espectacular", matizó antes de reforzar la idea de que, pese a la última derrota,Uebs está bien en todos los sentidos.

Precisamente, este discurso optimista se vio reforzado cuando aseguró que, pese a la campaña emprendida en la Penya sobre la remontada, Xapul y el resto tiene "miedo" de los Uebs. "No molesta, en absoluto. Llevamos 37 puntos de ventaja. No nos van a quitar la manera de pensar y pueden decir lo que quieran. Si los dicen es porque tienen miedo de nosotros, porque estamos por encima y batiendo récords, con uno de los mejores equipos. Sabemos que tenemos muy buena plantilla y creemos en nuestro trabajo".

Y es que para Ueb, Uebs es favorito por estar primero en la tabla. "En principio, Xapul, pero abrimos 48 puntos y éramos nosotros. Estamos por delante y si ello es ser favoritos, no lo sé. Si queremos, podemos añadir más puntos, pero partido tras partido. Yo interpreto que el equipo que está por delante es el mejor, y somos nosotros, e intentamos obtener el título es nuestro objetivo".

23 comentaris:

Xapul ha dit...

Llegir les declaracions i vore com treballa el gabinet de premsa dels UEBS acollona...però he vist la llum amb les fotos de Márquez i Giovanni Dos Santos. PODEMOS!!!

Tomás Roncerdo ha dit...

Discurso lleno de tópicos. Uebs está eso: ACOJONADO. Xapul: saca a pasear la Cofradía del Clavo Ardiendo. ¡La remontada es posible!

TARDIDOS NOIS ha dit...

Una de les màximes del futbol és:

"ratificar l'entrenador és com dir que ja tens un substitut preparat..."

Per tant, si UEBS ha fet un exercici d'autoestima...és perquè li estem guanyant terreny !!!!

Xapurdido 76, sumem els punts dels quatre?

Seldon ha dit...

Uebs se cree que la gente se va a leer sus parrafadas y divagaciones existenciales sólo por estar en cabeza del juego... al segon paràgraf ja estava k.o.

TARDIDO MORT!!!

Xapul ha dit...

Deixeu-se de cagómetros que encara recorde quan el treien per Barcelona la setmana del partit del Bernabeu i després...

UEBS, en el fons és una tàctica per a picar-te i que guanyes els 2.5 kilos i ens convides a dinar... ARA, si no, Xapurdido 76 i sus amiguitos aniran a per tu.

Els 'mass media' estan amb Xapul ha dit...

Hòstic UEBS, aprepara't. Van a caure't les crítiques a la gana. S'ha posat en marxa el 'xapulinato'. Ara, també és cert que el teu discurs traspua victimisme... Resisteix!!

"TARDIDO MORT!!!", segons Seldon??? Ja s'ha donat la reconversió FUTBOL CLUB BUF TARDIDO?
"ÉS MOTIU DE SESE".

Helios Nét ha dit...

Hòstic UEBS, ara sí que sí: tens motius per a descagarrinar-te: han tret la paraula i l'aparell màgics: el 'cagómetro'. Desconfia de les bones (últimes) paraules de Xapul. El Xapulinato, el Santiaguín, Los Soparanos o Los Zampones van a per tu.

PD: I Bluf, per on para?, està mirant 'Eraserhead', una de les seues sèries favorites?

Bu Bo (no Orengo) ha dit...

Ie, estic açí que passa? Estava arreplegant els punt a cal meu germà.

Preocupat ha dit...

Quan penseu deixar el tabaco i les drogues? Crec que estan afectant-vos a tots al cervell.

Bu ha dit...

No, estava mirant una peli, " Virus " i a que no abeu qui ix ?

Michelangelo Buonarrot(r)i(ng) ha dit...

Taes mirant 'BUrus', Bu? BUna pel·li, BU. Hauràs tingut cura de no BUrrar-la, no, BU?

LA SARPA ARMADA, LA SARPA RESPECTADA ha dit...

MARCA MANIPULA, MARCA INTOXICA...
NO A LA CAVERNA.

INDA MUERETE, INDA MUERETE, INDA MUERETEEEEEE!!!

LLIGA FRENÈTICA SPORT, JA!!!

EN LLUÏTA CONTRA LA CAVERNA ha dit...

AIXÍ, AIXÍ, NI UN PAS ENRERE, CONTRA LA CAVERNA, VIOLÈNCIA A LA TAVERNA.

MARCA MANIPULA, MARCA INTOXICA.
INDA MUERETEEEEEE!!!

LSP o LSD ha dit...

Ahí te quiero ver, Zarpa: ¡mayúsculas, más mayús-culas!

Amb el rabo entre les cames ha dit...

UEBS respira, LS abandona


"En aquesta jornada, no vaig fer ningún canvi, ja que estava fora. Per aquesta consumiré els crèdits que queden i deixaré l'equip a la seua sort... ja no entre mes amb el joc d'aquestos FILLS DE PUTES (evidentment, si l'encerte l'ndevine i arreplegaré el premi, com el mes gran dels fills de putes), però ja podeu donar com arretirat a LA SARPA si voleu... i passe del que diguen... com deia el gran DIEGO... "Que la chupen, que la sigan chupando"...

COTXE BOMBA A LA CAVERNA MARCA JA!!!
Sr. Inda, sé on viu i Jo no dormiría tranquil.
Esta nit, mira vaig del llit.

LLIGA FRENÈTICA SPORT!!"

Helios Nét ha dit...

LA SARPA abandona?? Es confirma doncs el que tothom pensava: és una llebre (metàfora d'atletisme; esport que comparteixen el gran UEBS i LSP amb diferent sort) d'algun Soparano (Xapul?, Tarznino?, Pufo?). A veure ara qui es queda amb els seus punts...

Barragán ha dit...

Jaimito le dice a la maestra:
Señooooo, Luisito dice que ya no juegaaaa y ha dicho que es porque no quiere dar mas dineritos a los de Marcaaa. ¿Si estuviera entre los tres o cuatro primeros haría lo mismoooo?
Y la maestra le contesta:
Cuando menos bultos, más claror Jaimito.

Penedit ha dit...

Sarpita se borra? Parece que no acepta ser el décimo perdedor? q pena!

Tomás Roncerdo ha dit...

Lo de Zarpita es una cortina de humo lanzada por UEBS para desviar la atención sobre su caída libre.

Anna Sasin (o Salva Quiler) ha dit...

Vigila, Uebs! Que el Xapulinato ja ha posat en funcionament la maquinària. Ho dic pel comentari anterior de Roncerdo.

Pedregal ha dit...

Ací el que cal és un "Punto Pelota"

LA SARPA, SEMPRE!!! ha dit...

Ieeee colla de desmaiats, abandonar mai, simplement deixar l'equip a la seua sort, en qüan gaste tots els crèdits... abandonar mai.
Sòc un lluitador nato!!!
La Sarpa, per sempre!!!

Supernacho ha dit...

qüando puedas... abandona al equipo a su suerte... pero luchando!!! No hay palabros para ti....