dimarts, 27 d’abril del 2010

4ª PROVA: VII CURSA POPULAR TEULADA


Vaja calor! Poc més es pot dir. La cursa més dura del Circuit ens va fer patir un ratet llarg. Açí si que no valen ritmes...no´mes es tracta de tirar i tirar. Sincerament pensava per el temps aconseguit que m'havia eixit bastant mal, però després de vore la Clasificació, me' n he adonat que no soc el únic al que li ha afectat la climatologia. Per cert, ja esta diponible la clasificació provisional del Circuit per categories, peró la novena posició es anecdòtica, ja que puntuen les 7 millors posicions de les nou del Circuit i n'hi ha gent que només te tres curses puntuant. Jo em deixe Pego que es aquest cap de setmana, així que m' enfonsaré en la clasificació, peró temps al temps. Ens vejem en Pedreguer d' açí tres setmanes...

Cursa : VII Cursa Popular deTeulada.
Distància: 11.000 metres.
Temps: 43'.
Ritme: 3'52'' per km.
Posició General: 27.
Posició Categories: 20.

2 comentaris:

L'anàlisi de la Gasela ha dit...

El calor és un factor que ens influix prou als corredors. El que ens diferencia és el mecanisme que el nostre cos posa en marxa per a contrarrestar-lo.
Els corredors de la cursa de Teulada (mediocres a la vista dels resultats) pareix ser que tenen el mecanisme "de casa", complidoret però deficient en grans events.
La Gasela, que no corre en places de segona, està acostumat a córrer amb competidors amb mecanismes més trucats que la moto del Sord. Ritmes frenètics provoquen genolls pelats en més d'un aficionaillo al trucatge...però la Gasela vola.

Evidentment la Gasela tampoc correra a Pego.

Anònim ha dit...

Estas que te n'ixes!! Encara que respecte a altres, esta no ha estat la teua millor prova, encara que una mitja de 3'52... uff, grandíssim. Per cert, a finals de maig gran fons a la valldigna. Espere vore't en acció a tú i al gran juanito.