divendres, 25 de març del 2011

We Want You

Açò és una crida seriosa. Necessitem exemplars dels mítics Terra, Llavor i Fruit. Algú en té?



Agrairem les cessions (per a sessions fotogràfiques) amb el regal de l'últim llibre de Toni Riffa: Coral Bistuer. Breviari de podridura (Edicions Apòcrifes, 2011). Tot seguit us oferim un tast:

To go to Milky Way
To go to Come and Sleep


BICICLETES O’BRONSON

Irlanda, segle XVIII. Segle de les bicicletes o Bicisegle. Homes, dones, xiquets, Richard Brinsley Sheridan, Paul Newman… Tot el món va en bici a la Irlanda plujosa. Raindrops keep fallin’ on their heads. Fins i tot hi ha un corsari, Black Teardrop, que aborda vaixells amb bandera anglesa muntat en un tricicle. Hi havia tantes bicis a Irlanda que Patrick O’Bronson, segona generació de cicloartesans, decidí buscar mercat a l’estranger, als Estats Units d’Amèrica. S’embarcà en el celerífer Maydayflower i, emulant un cèlebre avantpassat seu, Jules O’Bronson, qui donà la volta al món en huitanta bicicletes, tardà huitanta dies a tocar la costa de New England. El número huitanta ha estat una constant històrica en els O’Bronson. En els anys ídem, el ciclotímic Charles O’Bronson protagonitzà huitanta pel•lícules de sang i caspa a Hollywheel. Ell fou la justícia, I, II, III, i així fins a LXXX. Acabà fins a les huitanta i fins als mostatxos. Un dia d’hipomania es féu hippie, agafà el tàndem de la comuna Actors Studio i aterrà a la platja de s’Arenal amb l’objectiu d’obrir un bicitaller. Era l’any 1986, any dos després del Big Brother, any de Big Armando.

4 comentaris:

Xap ha dit...

Llastimosament em vaig desfer d'ells per a la reforma.
Recorde perfectament on estaven, allí, a l'armari de la saleta al costat dels llibres de "Senda" i "El Pato Verde" i molt a prop d'un mural fet amb cigrons, dentilles i macarrons de l'any 82.
Sorry... i sort!

FRUIT ha dit...

iepssssssssss, jo tinc el de FRUIT (agafat "sense voler" de la biblioteca de Borriana)

SENSE VOLER O MORT

Àlex ha dit...

Hola amiguitos polémicos.

Saludo después de una larga ausencia y justifico mi presencia para deciros que el post ha sido elaborado por el tal Brigante que, no sé que formato ha utilizado que ha petado el blog en el Explorer durante unas preciosas horas que nos hará retroceder posiciones en en la clasificación mundial de blogs.
Restablecido y con los comentarios copiados.

Saludos cordiales y sigan disfrutando.

Zizou ha dit...

Si no l'ha tirat ma mare crec recordar on el tinc.
Demà faré una recerca.
Amb tapes forraes i pegatina de sabrina boys-boys ... solera !!