dijous, 31 de març del 2011

Zombies cinemaníacs?

Acollonant! Pareix sér que hi ha un fong que creix al damunt d'un insecte fins que s'apodera de la seua voluntat per a després matar-lo, segons un article publicat al National Geographic.

"The fungus species can infect an ant, take over its brain, and then kill the insect once it moves to a location ideal for the fungi to grow and spread their spores."
Aquesta espècie de fong pot infectar una formiga, prendre el control del seu cervell, i després matar l'insecte una vegada s'ha traslladat a una zona ideal per a que el fong creixca i escampe les seues espores.




Haurà escampat Segura el fong amb ordres per anar a vore la seua peli? Si no no s'explica com 4 eminències hagen anat a vore-la.

L'article ACÍ

6 comentaris:

Xe! ha dit...

Si fins i tot les formigues pareixen tindre els braços retràctils dels broders! És això també un efecte del fong?

El Sha de Persiana ha dit...

A dengú l'interessa el tema fungi-zombie. Ja arribarà el dia en que tots deambuleu com ànimes en pena mentre un bolet va menjant-se les vostres entranyes i aleshores pensareu: -perque no faria cas d'aquell post i em compraria un parell de pots de Zotal?

Mar i ano Pes i diente ha dit...

Qui controla molt bé eixe tema és el PP, sobre tot al Pais Valencia i a Mandril.

Anònim ha dit...

el fong és del BLOC?

Anomin ha dit...

No, és del BLOG.

Alekandro el Magneto ha dit...

Pais que són? payos? i Valencia? una geniva vàlida? Paios amb la geniva vàlida? Buff, este Blog cada vegada és més confús!!!