dilluns, 23 de maig del 2011

Tengo una petición para usted, Meuavane

Àlex, administrador de este nuestro blog, felicita en nom de tots la Meuavane (i el Seuloís) pels resultats aconseguits a les eleccions. Sus lo habéis currao.

Ara, a més de “Tengo una pregunta para usted, Meuavane” caldria afegir “Tengo una petición para usted, Meuavane” ja que tindrà coses a dir en les decisions que es puguen prendre a l'Ajuntament pròximament. Ens agradaria que, tot i el #filldeputisme lligat a este blog, ens poguera respondre, si no ella in person, algun portaveu (eh Sarpita??). De fet, és la seua obligació com a "sirviente" del poble.


16 comentaris:

To The Bloquers, from a blogger, with love ha dit...

Primer de tot, enhorabona als bloquers. Ara comença l'autèntica faena. Sort, però sobretot treball. Tot seguit, el que de veres interessa. Crec que pregunte en nom de tots els ungleters: MeuaVane, ¿qué hay de lo mío? Que no sea todo para el Conyugísimo.

Prim ha dit...

Enhorabona MeuaVane i Sarpita, quina pressió que ha fet aquest home a la taula electoral.

Sarpita, secretario!!! ha dit...

Per el moment, tan sols donar-vos les gràcies i fer-vos partíceps d'aquesta fita històrica. A partir d'ara, fins el ple municipal que serà el proper 18 de Juny, al qual vos convide, tot seràn negociacions d'uns amb altres... Però com a guanyador de les eleccions, el torn de consultes és del PP i si no arriben a cap pacte, començaràn les reunions entre els partits de l'opocició. Poden passar mil coses... i vos pregunte, que desitjeu vosaltres i que cregueu que passarà?
Gràcies, salut i muntanya!!!

Manetes ha dit...

Com et vaig dir anit, en cas de pacte amb PP, foc a la barraca amb vosaltres dins,,,,

el piròman de redovà ha dit...

estic amb tu, manetes!!!!!!!!!


pacte amb el pp = mort

LSP ha dit...

Vos puc assegurar que eixe pacte no existirá, a més a més, Jordi ho va deixar clar a la presentació. Estigau tranquils que no hi haura pacte amb el PP. No cal que ningú retraga el pacte del pp amb el bloc de la primera legislatura d'Eugenio, si no vol recordar que els primer en pactar foren EU. Aquells eren altres temps i vos puc assegurar de que estàn molt arrepentits els que signaren aquell fet i està pesant encara damunt del Bloc... perque avuí ningú recorda que el PP ha pactat també amb EU i amb el PSOE.
Descartant aquesta opció, quin panorama polític veïeu més óptim per Tavernes? Salut

Els Peus ha dit...

Jo no voria malament això de deixar que governe el PP en minoria. Realment no sé com funciona el tema pero amb 8 pa 9 al menys no es farien barrabassades. A més, de cara a la galeria seria MV qui continuaria sent alcalde i seria qui es tragara la continutat de la seua mala gestió. Si els 3 partits d'esquerra pacten per a que un dels 3 siga alcalde aquest pot vore's perjudicat per la mala herència i la situació actual de crisi que segur que es prolongarà uns anys més. Però ja dic que realment no sé si la cosa funciona així ni tampoc com és la relació entre els 3 partits d'esquerra.
En qualsevol cas segur que són anys de molt de treball, austeritat (paraula de moda) en tots els sectors i imaginació, si ho podem dir així, per a tirar endavant un ajuntament prou enfonsat sense massacrar amb més impostos les butxaques dels ciutadans.

ANAL aiser ha dit...

Decisió complicada:

Si entreu, potser molta gent no entenga que MV no siga alcalde després de ser la persona més votada al poble i vos faran la vida impossible en un període, com bé diu Peus, d'austeritat (la Generalitat acaba de dir que els pròxims 3 anys van a ser durs... usease, ni un duro).

Per altra banda, no cap dubte que és una bona ocasió per fer fora el PP, i potser els votants d'esquerra ho vorien com una ocasió perduda cas de no fer-ho.

Informa del que feu (el que es puga contar).

Manetes ha dit...

A veure, jo crec que amb la situació actual d'endeutament de l'ajuntament, optar a l'alcaldia, amb un pacte tripartit, es una arma de doble "filo". S'ix be, els gestors es coronaran, però sempre serà un vot posterior a repartir entre tots.
Si no poden millorar la situació actual, vindran els de sempre a dir; "Vegeu com sense nosaltres no es pot fer res"...
No sé, jo no descartaria deixar-los governar en majoria simple i que s'estampen ben estampats.

Albiol ha dit...

Els rumors diuen que el tripartit està reunint-se... (una veïna de ma mare esta a EU i diu que ho tenen clar, volen fer fora al peperos...) però ... lo que heu dit vosaltres.. si no feu les coses be no tindreu altra oportunitat. sort i enhorabona... per cert.. LSP, això d'una cridà de telèfon i les torres d'alta tensió van soterrades! ten recordes?... cumpliu promeses!!! no feu com els altres...

PROP ha dit...

Jo he tocat este matí a Conselleria i no paraven de dir "En estos moments totes les línies estan ocupades, cride d'ací uns minuts o espere. Gràcies" Al final, nada!
Serà que no m'han conegut el telèfon.

Albiol ha dit...

S'ho tenen ben calladet, però m'ha dit un pardalot que els d'EU s'han venut... vull dir s'han abstés a la votació i que el Sr. MV (no malvado)... continuarà... SHOW MUST GO ON.....que li auràn promés, vull dir a banda d'una regidoria, netejar tots els dies devant de sa casa les caguerades de gossos...alçar la vorera del seu carrer per tercera vegada?? qui sap...

Giovanni Vincenzo il Longo ha dit...

Dove vive questa Karina? Io voglio mettere la in un "baulo di ricordamentos".

Manetes ha dit...

Tal com va dir el nostre Sarpeta, et dic que la venuda d'Eu es prou improbable, perque no s'ha dut a terme cap votació (el ple de formació es el 18 de Juny)i encara no s'han començat ni a reunir.
De totes maneres, en cas d'abstenció d'EU, el PP no obtindria majoria simple, ja que aquesta seria treure un vot més i en aquest cas quedarien 8-8.

Recordeu que no és oro to lo que reluce ha dit...

Manetes has picat, la venuda de EU no era Albiol era un altre que parla des de València

SARPETA ha dit...

Companys!! Rectifique a Manetes, el ple no serà el 18 com vaig dir en el seu moment, sino l'11, ja que són 20 díes després d'eleccions!!!
Mira que estic aprenent coses!!!