dimecres, 25 de maig del 2011

Tengo una pregunta para usted, vecina de la madre de Albiol (tamién conosida como Lola de A Bola)

Sembla que el debat està interessant encara que, tot i comptar amb elements actius a les negociacions, la informació més sucosa està arribant de la que s'està convertint en una autèntica senseasión pels seus "scoops": la veïna de la mare d'Albiol.
Fem-li arribar doncs, les nostres inquietuds.

14 comentaris:

Vecino de Alzira ha dit...

Señora: ve usted un tri(o)partido entre Manolo Vidal, Hijísimo Vidal y el señor Roce del Tranvía? Obrigado.

Un fan ha dit...

Senyora vecina, un plaer, la meua pregunta és la següent:
vegent els membres del seu partit, supose que als descansos de les intenses reunions que esteu mantenint estos dies es parlarà de futbol. Vosté comulga més (perdó que es comunista!), vosté és més kareñista o mongista?

Camissa esgarrada ha dit...

Apreciada senyora vesina s'Alsira: Vosté, que em consta seguidora d'aquest blog, i que és una reconeguda linguista, quin adxectiu em recomana utilissar per a calificar al senyor del primer comentari? No voldria clavar-me amb sa mare perque la pobra no deu res. Ja té prou amb el pes d'haver parit tal escòria.

Antònia de l'altre ha dit...

La vesina d'Albiol no serà la Sra. de Lletra, Santíssima Trinitat?

Trinity College ha dit...

Por las dificultades de compresión manifestadas en el anterior comentario (la vecina es de la MADRE de Albiol) desestimamos su petición de unirse a nuestro centro y remitimos la solicitud a la Academia Almirante local, donde Don Fransisco le pasará los pertinentes equercicios de apollo (13).

The Real Albiol ha dit...

soys bastante hijoputitas no??? de totes formes... manetes 8+1 = 9 jo crec que tots arribem ahí.. 9 contra 8 = majoria absoluta... salut..

Carlos (al de la radio) ha dit...

Els meus infiltrats, m'han dit que, a pesar de que no han començat a pactar, ja hi ha una regidoria pactada. ESPORTS!!! Tot apunta a que serà JOSE ANGEL VERCHER el responsable de tal regidoria, la seua trajectòria l'avala.
I com no, aquest contará com a preparador de porters de l'escola de la UD, amb el seu bon amic, el nostre Tardido, ja que es pretén fer fora al morenet per ser afí al PP.
Sembla ser que José Angel Vercher, també a contactat amb Xapul I i Xapul II, com a responsables de la faceta anotadora. Deixaràn a les seues mans als davanters del primer equip... de no ser ells, han pensat amb Ramón Castelló (El Roig) i Moreno (Disvall), com a recanvis... Les males llengües diuen que serà Xapul II el responsable de l'entrenament de llançaments de penes màximes, ja que confíen poc en les possibilitats de Xapul I en aquesta faceta.
Seguirem informant.

Més notícies ha dit...

Pareix ser que la vessant social serà protagonista en l’hipotètic futur govern d’esquerres al poble. Diuen que fins i tot montaran tallers (de motos) on les mares d’alguns comentaristes podrien aprendre un ofici on no es guanyen tants diners ni tan ràpidament, però sí d’una manera més digna.

Anthoni d'Aquest ha dit...

Senyor Trinity College, paresser que mi comprrenderr vien quien serr vessina o mejorr dicho, quien no serr. Vessina informante ser vessina de madrre de Albiol, no madrre de Albiol.

Paresser a mi que usted tenerr que ir a guarderia de Resu a poner usted allí disciplina.

Juani ha dit...

No teniu ni puta idea! La informanta és la mare de la vesina d'Albiol. La que viu dalt de cals Lletres. Si no sabeu no parleu!

Calamardo ha dit...

Mare meuaaaaaaa! Com està el pati. Jo sé de bona tinta (o) que qui informa és la veïna de la mare d'Albiol, pero aquesta tot el que diu li ho transmet el rector de l'esglesia, comuniste ell, que rep l'informació de la mateixa verge Karina, quan entra en estat de catàrsi, moment que domés es produeix quan pinta d'amagat banderes del Farça.

Lo que el viento se llevó!!! ha dit...

Ja està tot clar. HI HA PACTE!!!


ELS FUMS DEL VOLCÀ A CONTACTAT AMB TARDIDO PER TAL DE CANVIAR EL RUMB I DESAPAREIXER.

Albiolqueda'tahí ha dit...

Lola, vosté que té A Bola, podria respondre 2 pregun-tetes (Vicent Torres)?

1. En clau de política astronòmica. Seguirà Jorge (Por Amor) Alarte al capdavant dels socialistos violencians?

2. En clau de politiqueo y artisteo local. És cert que el Bloc està plantejant-se pactar amb la política filiprima María Corazón Sumulong Cojuangco Equino, coneguda popularment com a Corazón Equino o Cory Equino, morta l'any 2009, a fi d'oferir-li la Regidoria de Ramaderia -de nou encuny- i crear així la denominació d'origen CACA DE LA VACA (Carn de Cavall de la Valldigna Calidade)?

Gràciesssss.

Lola Alzira ha dit...

Caro senhor A Camisinha Routa:

Se deseja um adxetivo com que não defecarse com a mãe do primeiro comentador, eu recomendo "caMourrista", "comentador caMourrista" (mira você, deixou-me una aliteração!) Não obstante, eu preferiria etiquetá-lo como "remalinfantado". Você mesmo.