divendres, 31 de desembre del 2010

Censura (y droga dura)


ÚLTIMA HORA
MARCA TV y Radio MARCA emitirán esta noche a las 20.55 horas EL MENSAJE DE FIN DE AÑO de Eduardo IndaCENTE. En exclusiva, y adelantándose a tan magno suceso -no podía ser de otro modo tratándose de Ungles en el baló-, una imagen:






7 comentaris:

Fausto Coppi Chueca ha dit...

Actualització sense el permís de Xapool, però amb tota l'estima. Feliç 2011... pel cul te l'enfonse!

La directiva dels Mostaxets ha dit...

Felicita l'any a tots els ungleros i aprofita per a denunciar que algú, no vol pensar que siga de la AAVV, està d'arrere de la impossibilitat de fer canvis a la LFM... Pareix ser que no és l'únic usuari, ja que Burruchaga, membre actiu dels Mostaxets, tampoc pot!
Desde ací, la junta directiva dels Mostaxets vol que quede registrada en acta aquesta denuncia.

Associat ha dit...

Feliç any nou a tots.
Amics Mostaxets pareix ser que els vasallos de D.Eduardo han tingut una nit llarga d'adoració al líder després del discurs i han deixat un poc abandonats els seus quefers... no he provat encara a fer els canvis polotant no puc ajudar.

RM ha dit...

El problema hi és en la recàrrega de crèdits... i no vull pensar que els Tardidos Nois estiguem darrere de tot açò ja que sempre han tingut conexions amb Tarzan...

La Junta Directiva Mostaxets ha dit...

Davant la impossibilitat de poder recarregar crèdits per a fer canvis, la junta directiva ha decidit crear un equip. Aquesta mesura s'ha adoptat, de manera temporal, fins que la gent del Marca solucione el problema.
El nou NIE es el 03395502.
L'equip es el mateix que'l dels Mostaxets, simplement que he fet els canvis obligats del central portugués del Madriz i l'extraordinari davanter del Falencia, Soldau.
Si els ungleros estan d'acord, aquesta xornà jugaré amb l'equip creat...
Si la gent del Marca, no ens aporta cap solució durant la pròxima semana, lamentablement, els Mostaxets d'eixaran de competir i la Fantàsmica pedrà al RM de la seua curta historia...

Ag ha dit...

Has de donar el nom d'usuari...

RM ha dit...

Mostaxet2