Qué grande eres Xap!!! Però haveres pogut per a acabaro de redonir tallar uns allets a filets per a que no quedara tan soso. Pero molt un plat amb de de Ferro(pero no tardido).
Lo teu es art !!! BRAVOO CHAPULLINO!!! i pensar que hi ha gent perdent el temps estudiant arts audiovisuals per a fer bodrios... QUIN GRAN CURT!!!MEMURABLE!!!
19 comentaris:
Consells:
a) Afegir una creïlla amenitzaria el plat
b) Amb una miqueta d'oli saben millor
c) Neteja la vitro... juarrooooooo
No sé pa que escric res si NO HAY PALABRAS.
Qué grande eres Xap!!! Però haveres pogut per a acabaro de redonir tallar uns allets a filets per a que no quedara tan soso.
Pero molt un plat amb de de Ferro(pero no tardido).
Açò de vosaltres és moooolt fort, eh?
Ditets, inconfundibles.
"Pero molt un plat amb de de Ferro(pero no tardido)."
Açò és un missatge per a Laura: com t'admire, i alhora, t'entenc.
Mooooooolt bo! Per favor necessitem més receptes. Jo propose que la pròxima siga la recepta del ALL I OLI de (VISCA) la MARE QUE T'HA PARIT.
açò, açò... allioli, però sense arròs a banda ni pexinos (feu mimoria)
Ohhhhh, all i oli, all i oli!!!
Acabe de sopar i casi m'ha pegat mal. Xaparro camí de chef. Recepta senzilla pero molt currada. La cançó de fondo uffff. Eres el meu idolo.
Hi ha alguna recepta prèvia a esta en altre post? Informeu
Impressionant com gira els ditets...
ditets o mort!!!!!
Com a tal, no.
Lo teu es art !!! BRAVOO CHAPULLINO!!! i pensar que hi ha gent perdent el temps estudiant arts audiovisuals per a fer bodrios... QUIN GRAN CURT!!!MEMURABLE!!!
Quantes veritats amagades dins d'eixa gran metàfora culinària. Los domingos...
A més, no m'havia adonat en que el sil·lenci que fa el vecino darrere de "sopes" està calculat amb tota la intenció. Pa fer sopes, Bo!
Hi ha qui va a costura, hi ha qui fa vídeos. Se la vie!:)
Resignació
Necessite expandir aquesta sabiduria i compartir-la al Blog de la PCL.
Publica un comentari a l'entrada