divendres, 15 d’abril del 2011

De Roma a Castelló passant per Benidorm

Com la majoria sabeu, s'ha produït un accident en la meua vida laboral i m'he convertit de la nit al matí en professor tècnic del cicle mitjà de cuina i pastisseria d'una de les escoles més prestigioses D'Espanya.
Com exemple la notícia següent (en primera plana d'alguns periòdics), com he arribat jo a aquesta escola? que faig allí? bé coses que passen:

..olimpiadas de formación profesional 2011.
Los mejores alumnos del país en pastelería y cocina, de Castellón
Los estudiantes del instituto Costa Azahar competirán ahora en el mundial.Marcos Zaragoza y Luis Gargallo logran medallas de oro en el certamen SpainSkills.

Marcos Zaragoza y Luis Gargallo, alumnos del Instituto Costa Azahar, la escuela de hostelería del Grao de Castellón que dirige Manuel Martín-Lorente, han ganado esta semana en Madrid sendas medallas de oro en sus especialidades, pastelería y cocina, respectivamente, en las olimpiadas de Formación SpainSkills organizadas por el Ministerio de Educación. Por su parte, Hugo Sánchez, que competía en servicios de restauración y bar, ha quedado en cuarta posición.

Per canviar de tema aquesta foto de la marató de roma.




2050 TALENS SANSALONI JUAN ESP 03:31:22 03:30:09 42,195 quilòmetres

Per cert tant en Benidorm com en Castelló fan maratons.

6 comentaris:

Jo a Hugo Sánchez sempre me l'he imaginat en el bar ha dit...

Tens d'alumne a Hugo Sánchez? T'ensenya ell a fer tombarelles? Dit açò, amb un parell dels teus exous. Enhorabona... crec.

Anònim ha dit...

L'entrada triomfal a meta, però, és més pròpia de Raúl González The Undead que no de Hugo Sánchez.

Manuel Martín-Lorente ha dit...

No es por presionarte pero ¿sabes el daño que puedes hacer?

Esperemos que no te conviertas en el Ronald kOUman de Castelló.

Más que una pedregada ha dit...

Esos que corren detrás son clientes?

Anònim ha dit...

Gran comentari aquest últim. Només poc sér que de BonOnad

Anònim ha dit...

Què poc confies en la otra...