diumenge, 14 de febrer del 2010

Como Camote



















TOTAL






Apreciareu que en totes les apostes he encertat alguna cosa (no era difícil fent combinacions de 5). PRIMO, prens el relleu, ja saps el que no has de fer.

UNA COSA, les apostes amb jugadors tipo "marca Villa" no es poden fer fins a un parell de dies abans del partit i, ojo! no tots els jugadors que apareixen al llistat tenen perquè jugar.
OTRA, no es poden combinar dues apostes d'un mateix partit, és a dir, no pots dir que guanya el València i marca Villa.

7 comentaris:

Xapul's bac ha dit...

¡Al Valle de Arán!

EL bac de Xapul ha dit...

El meu bac és el de tots.

Rebac i els Primos a reload ha dit...

Ixe Xapul lo únic que sap fer es emprenyar el seu brother (màquina, este, d'emprenyar sense "em-") el dissabtes per la vesprà. Que vol ser l'únic (aka Flanín de la platja, aka Saló la Font) furbolista de la família? Lo dicho: ¡al Valle de Arán!

Sant Vicent ha dit...

Torres... más altas cayeron, eh intoxicador??
No tracte de clavar merda, si volia a Pimiangu fora era, com va fer Guardiola amb Xavi, per a que no es trencara definitivament. Frank i Ronald, Òscar i Roger, Adrian i Sabin, Paco i Julio (Llorente), Pau i Marc..l'èlit no té per què excloure algú dels dos.

El Valle d'Aran serà un fantàstic lloc de vacances subvencionades amb els diners que començara a guanyar el Primo a partir del proper weekend... i si sobra alguna cosa sempre podrem contractar un sicari que es faça càrrec de las MOSCAS COJONERAS.

Bandeja de entrada ha dit...

Hola xics!
No sé si tinc bé els vostres correus... si contesteu serà que sí...espere...
Bo, dir-vos que s'està tramant un MEGA-SOPAR DE 20 ANIVERSARI des que vam acabar l'EGB a l'Alfandech els nascuts al 76.
Us conte: hem parlat amb els del Saló la Font i ténen disponible el dissabte 19 de juny, falta concretar el menú...
També anem a obrir un númer de conter a un banc per a que la gent vaja ingressant el senyal de reserva de cadira, però això ja anirem avisant perquè seguramanet que siga pel maig.
Espere que amb el temps que queda d'ací a allà us ho organitzeu per poder assistir, perquè segur que ho passarem molt bé, que hem digueu?
Que enguany no valen escuses de futbets que ens coneguem, eh?
També dir-vos que aviseu al personal que tingau contacte, espere que no ens en quede cap per avisar...
Aleee, ja xarrem.
Un beset!!!

Arturo Prim ha dit...

Home, quina responsabilitat per mi!! Com la primera no ha eixit bé, he de resoldre els problemes. A vore si som capaços, estarem en contacte per no enfonsar més el fons comú.

Dedicat als bous ha dit...

Sopar d'antics alumnes??? Uf, això pot ser molt gran o molt lamentable, segons ho vegues. Jo si va don Antonio i donya Carmen, vaig, de lo contari, m'ho plantejaré molt seriosament... la veritat és que tornar a vore aquella gent, que vols que et diga.