dimarts, 23 de febrer del 2010

Comunicat del Director de Marca

“El Comité Técnico del juego, después de haberse reunido tras haber recibido varias quejas por la puntuación que el redactor de MARCA otorgó al portero del Barcelona Víctor Valdés en la jornada 23, ha decidido mantener la valoración del periodista. Además, quiere informar de que este jugador cuenta con sólo un punto esta jornada debido a que, al haber sido valorado con un (-) por el cronista, sólo recibe puntuación por haber jugado el choque. Los puntos por no haber recibido gol o por haber ganador el partido no son aplicables después de que el cronista decidiera dejar sin calificar al portero. Este criterio de puntuación es el mismo que se lleva aplicando toda la temporada en la LFM con los jugadores que han recibido la citada valoración por parte del cronista por lo que es lógico que también se mantenga en esta ocasión. La Liga Fantástica quiere pedir disculpas a todos aquellos entrenadores que hayan podido sufrir alguna confusión por esta circunstancia.
El Comité Técnico de la Liga Fantástica MARCA
Madrid, a 22 de febrero del 2010”

El Sr. Inda, Director de Marca, m’ha fet arribar el seu disgust pel tractament que li està donant este bloc que em diu que tant aprecia.
Especialment trista li pareix l’actuació del tal Sarpita. Diu que ens està fent disfrutar setmana rere setmana amb aquest joc i que almenys mereix un respecte…
Li donem un vot de confiança?

4 comentaris:

Bu ha dit...

xap, eres un grande!!!!

Antimadridistes ha dit...

Estos de Marca són uns antimadridistes, com pot ser que Casillas tinga menys punts que Valdés en la general??? Com pot ser que Marcelo tinga els mateixos punts que Pablo el del València, si aquest va jugar sols 20 minuts i no va tocar bola??

Escàndol!

PINTO, QUE NO PINTO NADA EN EL BARÇA ha dit...

I a mi, per què no em poseu cap punt?

Sóc el millor porter reserva. Fins i tot, sóc millor que BARTUAL.

Pròxim matx: Barça-Màlaga ha dit...

Jo dels que teniu a Valdés el llevava.. no s'espera que toque massa bola.