dissabte, 11 de setembre del 2010

Minuto y Resultado. Munitis y Basualdo.

Bueeeeeeenassssssss! Ací comença MyR Especial 24 h. Seguirem les involucions de l'Associació de Roïns, comptant -i contant- amb Xapul com a re-davanter (que no re-porter) enviat -i desviat- al Pavelló José Enrique Cunyat de Tavernes.


1r matx. AA.RR. 1 (Quino) - Bar Fernando Hierro 2 (Tardiu p.p.p. i pepero, m'agrada imaginar que Simonet). El missatge de Xapul ha estat concís i aclaridor: "Paresiamos pollos sin cabesa". Sens dubte s'ha notat la baixa del míster Careño. Tenim imatges del sospitós gol de Tardiu. La vespra del partit s'apuntava des de diversos mitjans que el fill del tio Rafel "podria jugar comprat"; fins i tot es deia que Al Deivit de (ex-Esports) la Vall (ara César Esports) havia estat vist amb un maletí ple de Buds pels voltants de la Biblioteca. Jutgen vostés les imatges de la triple p: penal en pròpia porta:




2n matx. AA. RR. 3 (Xapul 2, Tardiu ja en porta aliena) - La Banda de Tito y Piraña 0. Amb aquest nom, hase falta desir nada más? Un dels gols de Xapul ha estat de pena (màxima). Ein?, comorrrr? Xapul marcant de penal??!! Tranquils, amics, que tot té una explicació:



(*) Sí, és Xapul. Conserva el moreno estiu-de-funcionari, està fibrós i i la forma de celebrar el gol és inconfusible: made in Xaparro's family.

(**) Actualització 3.23 hores: Xapul ens comunica que durant el partit contra La Pandilla de Verano Azul, Manetes ha fugit a palpar-li els ous a Benito. Per sort el gran Peña ha posat en pràctica tot allò que el mestre Tardiu va ensenyar-li a l'Escola de Jocs. Peña: tu sí que ets el nostre Hèrcules!!

3r matx - Actualització 4.19 hores: AA. RR. 1 (Bu Monjo Boy) - La Taska de Felipe Palmera 6 (li'ls apunte tots a Faveta-germà-de-l'il·lustre-Carrete-Videoclub i acabe més prompte). Buf!, tot i el gol de Bu que posava l'1-0 en el lluminós. Xapul ja s'ho veia vindre (què ha sigut d'aquell futbetista inassequible al desànim?) després de la que, a les postres (fruta del tiempo o tarta de la casa), ha estat l'única victòria. Possibilitats de passar?, li preguntàvem al voltant de les 23.45 hores: "Ínfimes. 3.40 contra la Taska, germà de Carrete i cia. Golejant en partits previs. Sols ens val la victòria". Una vegada escaldats la seua frase ha estat: "DEBACLE. FIN DE CICLO"; el que no ha concretat és si era fin del ciclo Los Hermanos Marx o Charlie Chaplin o tots dos alhora. Sembla que a hores d'ara Al Deivit de la Vall trau fum a la planxa preparant samarretes commemoratives (o commeMORE-PEPE-RAFAtives):


(***) Actualització 8.18 hores: Per a qui no haja identificat al gran Carrete (difícil), una ajudeta. Ací, ací, clarament ací i ací per a rematar. Goool! Sol·liciteu amistat.

6 comentaris:

Langa ha dit...

Com està això??????? Ivan se'n va al concert i vos deixat tirats?? Em dol dir-ho, amiguíssim de l'ànima Juanjo, però t'ho mereixes. Si hagueres comptat amb mi per a la porteria... Primer va ser la boda, ara les 24 hores. Perdone però no oblide.

Memorable ha dit...

Demà és el primer dia de preparació per a les 24h 2011.

Óscar Sanfrancisco ha dit...

Una pregunta: hui jugueu?

Fills de puuuuuuuuuuuta ha dit...

Sí, sí.. tu baixa a les 17:30 a l'arena.

Bar La Font ha dit...

Brigante, con tu ironía muerdes la mano que te dio de merendar.

Breegante is back! ha dit...

Da man is back in town...