dimecres, 28 de gener del 2009

ATENCIÓ: Ungles en el baló

Sí. Ungles en el baló. Ho llegiu bé? No "ungles en el genoll dels Xaparros". Açò què hòstia és? Pim pam pum?? I tots callaets deixant que ens masacren. On estan els nostres amics? (els que furguen en ferides ja no ho són), Arturito? Deivit? Pere? Manolo? Benavent?,etc,etc... Callaets en el bloc com a putes. "Quien calla otorga".

Com està clar que no es pot confiar en ningú, he tomado cartas en el asunto i vaig a passar a l´acció. Bé, jo no.. la famiglia. Els davanters cracks som una gran família i entre tots (som poquets) he buscat a aquell que millor ens pot ajudar. El gitano Dani Güiza té una mare que VOS AVISA.. MAMMA TODOS TUYOS.



SIMBOLOGIA: en la mà subjecta el cap d´un cérvol que representa algun cornut que caurà. Els ulls.. "big mamma is watching you"

Peu d´Angelet: La meua amistat amb el xapista de Talleres Herrera ha fet que ara em decante per un nou aroma de la seua germana Carolina (212-sexy-).

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Yo si ser hamigo de Juan Jose. El portarse siempre mui bien con nosotros. El probeedor nuestro. Dejad en pas a el y a su familia o me quemo a lo bonzo con una camisa del Valensia comiendo huebos el Granjero lellendo Coches nous coches de ocasio coches de kilometro sero y sentado en un sofa de Bianchi.

Florin Voinea

Anònim ha dit...

Parodias cumunidad rumana.
Tu cuellu merese una secsión a laltura de la nou.

Anònim ha dit...

Està claríssim don Juan José els teus amics només et volen per l'interés: radiocasetes, ulleres, cintes d'Alejandro Sanz i Eros Ramazzotti, etc...
Un consell canvia d'amics. Busca gent que tinga interés per les mateixes coses que tu com per exemple.... destrossar el futbet o el tennis, putejar a la gent per internet, picar-te amb madrilenyos a l'estiu....

Anònim ha dit...

There is a great deal of the delicate metalwork that is so indicative of the Tiffany
designs. The Tiffany rings
has a shade which is a gorgeous confection of stained glass that has been meticulously soldered together, and you will find that your silver rings
can bring a great deal of life, you should consider what you can do with a Tiffany earrings

Go to a renowned retail store of Bentley GT
and shop to away for your new Breitling Aeromarine
. Breitling Windrider
has always been known for its ultimate quality and standard in manufacturing superb designs of watches. Bentley 6.75
is a type of watch which has been designed to suit the requirements of pilots.

.