dijous, 29 de gener del 2009

Good news

Estem d´enhorabona! Un fervent blogger, el gran Kikiu, és el protagonista de la portada d´una important publicació americana dedicada al motor. Després de 8 mesos, el prestigiós pilot favarero ha recuperat el carnet.


















ENVÍA TU FELICITACIÓN.

4 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Kom no, després de tornar a jugar en primera divisió del futbet ja sabia ke tornaria a sortir als diaris nacionals, peró no sabia ke el comentarista rumano, "familia meva" seria el pako nadal. Bueno com diu l´amic ZP o peus bonikets, bona sort, bona nit i wait and see....

Anònim ha dit...

Creemos que eres rojillo, no por ser miembro de los Indar Gorri precisamente. A pesar de esto, eres un valenciano ilustre y por eso Yo, Presidente de todos los valencianos, también de los de Favara, estaría encantado de que dieras una vuelta por nuestro Valencia Street Circuit, sin cazalleta previa, que es nuevo y lo romperás.

Anònim ha dit...

Enhorabona, Kikiu. Podries ara transportar Xap i Peix a Sebastopol tots els dissabtes per la vesprada? Els Amics amb poques habilitats futbolístiques estaríem llavors també d'enhorabona.