dimecres, 14 de gener del 2009

Por alusiones

Senyor Joanet, primer que res una pregunta: eixes fotos eren per al Gran Hermano?
Després comunicar-li que m´estic castigant. El dia 1 de gener vaig començar un duríssim pla de rehabilitació per a la causa (perduda) pel polígon del Pla. De moment porte ja una eixida.
Tan sols vull recordar-li una escena.



Canvie a Rocky per un servidor; el que brama quan ix a la via (segon 10 del vídeo, clarament és un d´ells) pels Llocos a l´altura de la falla del mateix nom; els treballadors del mercat pels de la fusteria Barret, Talleres Galera, la Llevantina i Disvall; els xiquets del pont per la plantilla de Carvi a l´altura del Riu Vaca; el personal que ix darrere dels arbres pels huelos que se la piquen darrere dels tarongers mirant a les dones que passegen cap al Clot...Sí, eixe és el nou jo.
No subestimeu a Rocky, en l´última pel.li pareixia un guinyol però quasi guanya a un negre dissenyat per a matar.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

(Lloco mode on) Per a ser vosté el video s'hauria de passar a càmera lenta i amb la música de Benny Hill.(Lloco mode off)

Raül (Xap III) ha dit...

Estava a casa tranquilament i vaig sentir el timbre repetidament... Era ell. Increïble, espectacular, emocionant,èpica... Feia temps que no veia una pel.li així!! Ell està impressionant, i el final de la saga ha estat a l´altura. Et manté en tensió i quan tot s´acava no pots evitar tornar-la a vore.

Quina és? Vaig preguntar inquiet.

Rocky VI! em va contestar. Mira-la! T´emocionarà!

Anònim ha dit...

Grinch, no está la miel hecha para la boca del asno.

Anònim ha dit...

En el teu estil, 2 minuts corrent i 28 segons celebrant-ho. Estava preparant-me per le Paraolimpic don juan de austria Games. T'imagines final de dobles de Ping Pong, XapI-XapII versus LLoco-Mejicano. Segurament als xaps els decalificarien per fer males tretes

jj ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
jj ha dit...

Crec que la parella Emilio el Xato-Rotovato també tindria molt a dir.

Anònim ha dit...

Joanet, acàs t´oblides del tàndem format pels pataetes ("soy mandonguillero y en mis ratos libres hago caballones", li digué a una madrile...)?
Crec que a Joan d´Austria hi ha molta competència (val a dir jugadors que entrenen a la creu roja??)

Anònim ha dit...

Sí que és de veres, sí. Allí hi ha un microclima. (No oblidem a Luis Rabadán, the Susi, o a Aigua-jo.) Serà perquè ben a prop Caisa vessa residus tòxics? Altra pregunta d'interés seria: per què JJ Xap, ja emmullerat, ha decidit romandre allí?

Anònim ha dit...

COMUNICAT OFICIAL
Reunida la comissió de guàrdia constituïda per: Pataetes I (el del caliqueño), el sanedrín del Xato i el Mejicano, s´ha arribat a la conclusió que sou tots uns FILLS DE PUTA.

In Xap we trust.

jj ha dit...

Què puc fer? M´idolatren.
Tranquils, you´ll never walk alone.