diumenge, 22 de febrer del 2009

Les cròniques de l'hèrnia

Partit del dissabte 21/2/09.

D'una BANDA, els "invencibles": Di Oreng II, Pex, "Pulmón" Primo, Kikiu i Cadeno.
D'altra BANDA: JJ Xap, Francisco Cabezalarga, Óscar "Pistoletes", Javi "Rochemback" i Catxó (fill del gran Catxó "donç seiem al mig del camp i ací no juga ni deu").

El que escriu arriba 20 minuts tard. Pot ser que en eixe temps el matx haja segut d'una intensitat bàrbara i per això, a partit d'aquest minut, el ritme siga leeeennnttt.

Així i tot el partit es juga de tu a tu. Els dos equips breguen, l'un per mantindre l'escà(c)s avantatge de dos gols i l'altre per aconseguir al menys un empat que pose fi a la ratxa de 5 partits seguits guanyant dels ja anomenats "invencibles" Xap II i Pex. Però ho fan amb més cor que cap i, si marquen, és per errors garrafals del rival més que per encerts propis.
Ambdues formacions són dèbils en defensa i per això la diferencia que acaba marcant el resultat final de l'encontre ve donada per la millor predisposició atacant de l'equip que finalment guanya,
si bé dues ocasions clares de JJXap quan el marcador marcava un empat hagueren pogut canviar el signe de l'encontre.

Si analitzem l'actuació individual dels jugadors destaquem el següent:

Pex: en la seua línia. La seua qualitat tècnica amb el baló als peus salva el que pot ser partit rere partit una actuació discreta. Aquest dissabte no obstant, més erràtic que de costum.

Di Oreng II: Molt participatiu en defensa, lloc on tradicionalment completa millors actuacions, incorporant-se bé a l'atac i aportant per al seu equip algun que altre gol. Destaquem també tres passades des de sa casa que arribaren perfectament al davanter.

Primo: Fent honor al seu recentment estrenat malnom, el "pulmó" de l'equip guanyador fou incansable durant tot l'encontre. Sobrat de físic, com també és costum en ell, totalment negat en la resolució final de les jugades.

Kikiu: Voluntariós. Només la seua manca d'un millor estat de forma evita que els seus partits siguen rodons, faltant-li completar les jugades en atac, si bé arribà a tallar prou balons a la defensa.

Cadeno: Com a davanter tradicional, bona actuació i màxim golejador de l'encontre. No se'l por retreure res. A més, recordant els seus inicis al món del futbol, bona actuació baix els pals amb dues o tres intervencions de mèrit.

Francesc Fran"encés": Tal vegada contagiat per la inoperància de la resta dels membres del seu equip, el que solia sér uns dels MVPs dels partits, va fer una actuació discreta, si bé fou el millor dels seus, no pogué evitar la derrota i se'n anà als vestidors calentet i sense ganes d'anar a l'aniversari de la seua nebodeta on feu acte de presència i prompte pujà a vore el seu Farça. Així vesprada nefasta per a ell. Esperem que les notícies aquesta setmana d'un nou projecte músical li facen més dolça la setmana.

Òscar i Javi: Dos que també degut a la seua baixa forma física no pogueren donar més pel seus. I és una llàstima perque el "pistoler" atresora una gran qualitat tècnica.

Catxó: Molt actiu en la zona atacant li faltà encert i pecà en exces de xuts impossibles. De tota manera estigué més compenetrat amb els seus companys que altres vegades.

JJ Xap: Per ell passaven la majoria de les jugades d'atac del seu equip i tal vegada aquest fou un dels motius de la derrota. Si bé es mostrà voluntariós, li faltà el que altres vegades li sobra, decisió en pujar a l'atac. Moltes jugades de contracolp es frenaven en arribar a ell. Si a açò sumem la poca efectivitat cara a porta podem dir que fou un dels artífex de que el seu equip no poguera remuntar. Pogué deixar el seu equip amb quatre per doble amonestació en dues accions consecutives quan en una tallà el baló en la mà, cosa que li recriminà ferventment Cadeno, i acte seguit feu una falta fora de lloc al Primo. I és que poc li queda del que atresorava el dues vegades internacional per la Selecció del campionat d'estiu.:)

En definitiva victòria justa per part de l'equip que, de moment porta un parcial de 5-0 en aquesta temporada. Veurem si la setmana que ve les coses canvien amb alguna nova incorporació o algun retorn a la competició per part d'alguns lesionats.

A destacar per últim les frases del partit con "marquem per zones" del Pex (o volia dir persones?), "alguna vegada amollaràs el baló no? arrere també la pots passar!" de Raül a Pex, "vaig a fer dos gols i te'ls dedique" del Xap a un servidor o "açò és una misèria" de Francesc al firmament celestial.

Al final no hi hagué vestidor al Bar La Via per manca de jugadors a la sala de premsa.

Bé açò és tot i fins la setmana que ve.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Anàlisi permenoritzaaaat.
Mames de l´escola Gimeno/Espinosa es nota.
Sols una cosa, l´adjectiu voluntariós m´ha fet mal. Sona a eixe xiquet inútil que li regalen un mikasa per a la comunió, i després de preguntar-li a son pare això què és, arriba al futbol seguint les indicacions de Xapo el policia. Una vegada allí li proposa a una quadrilleta fumbolera que el deixen jugar a canvi d´estrenar el seu regalet. Després de no olorar-ne una, amb els genolls i el baló pelats, torna a casa derrotat i sentint per darrere.. "-eixe qui era?.. -l´amo del baló -buff, terrible, molt negat no? -Home.. ho intentava almenys no? Era VOLUNTARIÓS."

Anònim ha dit...

1. Jo mame de l'escola Toni Jiménez.

2. Has entés l'adjectiu a la perfecció. Em recorda a un amiguet que tenies tu, dels que pujàvem al tenis dissabtes per la nit. Si home si, de la quadrilla dels Russo, Bea, etc. Cabell rullet, grosset, parlant les s les feia z...

Anònim ha dit...

Tinc nom i cognoms però com no vull demandes..Eres mala gent. Hauràs vist que Jayma demolition ha sigut eliminat per amenaces del buffete libre d´advocats del Panadero.
Crec que t´has oblidat d´una cosa important en la crònica i és que vaig acabar el matx sense problemes físics (adicionals als ja innats vull dir)..Resurrección! (Galiana). Poc a poc, encara em falta per arribar al seu estat físic.
Una pregunta a Brigante que ens ferem Catxó i jo al final del matx: què va provocar la seua repentina marxa al cumple? les 2 últimes pèrdues de baló meues o les de Catxó? o les quatre? o les 28 acumulades a tot el matx?Almenys va ser un partit de voluntariosos.. Peras al olmo no.

Anònim ha dit...

Fitxage ja! Resu pel Xap i després, a los vestuarios...
Jo no se que li va passar a Pedrito, a mi em va dir que tenia el f_ _ut anniversari. Com diu huracàn, no se le puede sacar sangre a un nabo.

Anònim ha dit...

M´esteu marejant més que l´all-i-oli. Com torneu a anomenar-me "en vano" vaig al bloc eixe i vos trac escales pabajo agarrats d´on ja sabeu que jo ja sé lo que teniu.

Per cert l´Huracan, el Deivit, el Pedro, Manuel, Arturito, Loisfran, Kikiu i resto de maltrabajas com no em presenten un treball al bloc en menys d´una setmana els lleve el graduat escolar.
Ací sempre "treballen" els mateixos..

- ¿Qué dices Huracán? ¿Que no te motiva? ¿Si te pego una patada en los huevos encontrarías la motivación? Claro como tú sólo ves documentales en inglés, partidos de la NBA y cuidas bebés.. uy perdona.

A ver maltrabajas, el trabajo consiste en un escrito al Club de Tenis, ante la inminente reunión anual, para que nos dejen jugar los próximos años en la pista de futbolito. Irá dirigido al Sr. de Marisa Bungalow verbo TUVI Loís i Xap That´s English i al Sr. Andrada central del Deportivo y corredor de seguros y de pistas de tenis. Con el siguiente encabezado:
“Estimados Señores que detestan vernos en sus duchas sudaditos consumiendo recursos costeados por ustedes, aunque a veces nos pongan ojitos de cordero degollado al tiempo que sus cipotillos se abren de par en par....”

De momento me copiáis 100 veces: "los juegos de la Resu y el Cordobés cuando se caía el gimnasio consistentes en leer el MARCA y hacer preguntas importantes como la puntuación de Ferran Martínez en el primer tiempo del Joventut-Fórum Filatélico (Afinsa) de Valladolid eran cojonudos y marcaron un antes y un después en el mundo de la pedagogía y la pedofilia”

Anònim ha dit...

Palabras no las hay.
Por cierto han llegado ustedes tarde para "el escrito". Aún pueden hacer "el hablado"