dilluns, 8 de febrer del 2010

EXPEDICIO BLAUGRANA ( I VALENCIANA)

7 comentaris:

TTR ha dit...

a vore quant comboyes, xap, a eixos cule(t)s a que vajen al mestalla a vore un valència-getafe... ja escolte des d'ací les rialles de burla...

Xapul ha dit...

Supose que quan, ojalà, el València faça el millor futbol del món vindran encantats com jo ho vaig fer aquest dissabte.

LA SARPA ha dit...

Mestalla, no es un campo, es un furbolin!!!
Mestalla, no es un campo, es un furbolin!!!
Mestalla, no es un campo, es un furbolin!!!

Dos cops he cantat l'alirón a Mestalla... Una lliga i una copa del Rei.

Molts anys he anat a Mestalla i la primera amb els Xaps, un Falencia-Saragossa... Paradinha enculadora al Bar d'en Manolo (el gordo del bombo).
I moltes celebracions a Mestalla contra el falencia...
3-4 / 1-4 / 1-3
Vaig deixar d'anar-hi per no ser apalejat per l'autobús del cotolengo...

Un partit al CAMP NOU, dona per molt... cata de vins, personatges ilustres al bús, altes que no tant però sense desperdicis, alumnes, dinaret del bò (16500 chulletes entre tots els de la taula, clar, 16490 se les tragaren entre Pancho Cespedes i Lucho Gatica), cervesetes, Han-DOL, Han-gol, Han-trol, Hanbol... Una imatge grandiosa a la retina (vore el meravellos estadi) i bon futbol (arbitre fill de puteeeeee), Keiteeee, es de ser inútiles... Els autentics CULETS disfrutarem... i els altres (Xapulines) també... era evident com menejava els llavis cantant l'himne del FUTBOL CLUB BARSALONA.
Com no, i com podeu vore, la presentació dels nous jugadors del Barça de veterans, ans, ans, ans...
I com diu Tardido, proper viatge FCB - RACING
Salut
PD: Ja he parlat amb el meu bon amic Jan i amb el futur president Alfons... la colocació de la placa pertinent a l'estadi, de la PENYA SANEDRÍN... Els asistens al acte, están convidats al dinar de directives, amb presència de Txité, aparaulat ja per Txiki per la propera temporada, mentre als diaris persegueixen a Cesc, Txiki fa la feina i es porta un peça clau pel proper any.

Punxeu, punxeu la 1a foto... ha dit...

Xapul bevent vi, Tarzdido en pijama i El Monstre Pufo amb un condó roig guaitant. Imatge lamentable. Santiaguín d'esparracats, desendreçats, deixats. Captaires de 'bet and win'. Misèries humanes. Crideu a l'assistent social.

Brigantiere, comentarista i ex-president ha dit...

Ai ignorants! Si Xapul m'ha confirmat que al partit que vau assistir hi van soltar 22 mones vestides com Farça i Ketafe, i entre lo lluny que estàveu i tan mamats com anàveu no es vàreu donar ni compte! A Mestalla al menys els jugadors es distingueixen!

Conciencia de Xapul ha dit...

No se si s'ha notat molt que en la primera foto estic pensant: "rieu, cabrons que si no guanya el Farça ja em partiré el cul jo"

SARPITA ha dit...

Des de les altures es divisa "la tastica" i el futbol d'atac... a mi vore-li la cara als jugadors se m'enfot... i la imatge d'estar al camp mirant futbol i poder vore al mateix temps, la veïna del Pere estenent... No hi ha diners per pagar eixa imatge.

A més, a més, si vols estar mes avall, o vas per infermeria o pagues més. Els bitlletets que hagueu aportat per les apostes són insuficients per a que 4 coleguetes vagen a tribuna.

Salut.