dilluns, 21 de juny del 2010

21/06/10 Comença el PROJECTE K




S'han acabat les proves.
La passada setmana una representació dels chuaorets (i assessors) vàrem estar experimentant diverses tècniques d'aposta amb la intenció de trobar les millors, aquelles que ens duran a fer un parell de soparots a l'any.



Estes són les principals opcions:

1.Apostar hores o dies abans d'un partit.
2.Apostes “live”, és a dir, en directe, veus com pugen o baixen les quotes en funció dels resultats que estan donant-se en eixe moment. Es pot accedir a l'apartat especial que hi ha a la web de bwin. Hi ha TOT tipus d'esports als que poder apostar.

L'experiència ens diu que una quota inferior a 1.40 és prou guanyable, per suposat hi ha excepcions. A partir d'ací i a mesura que va baixant la quota perquè el resultat del partit, per exemple, va aclarint-se en el temps ens podem plantejar dues maneres d'apostar:

a) No deixar que baixe i jugar-nos per exemple 1€. Prou possibilitats de guanyar 0.40€.
b) Deixar que baixe i per exemple, quan arribe a 1.05, pràcticament segur, jugar-nos 10€ que ens donaria 0.50€. Evidentment ací les possibilitats de guanyar són clarament superiors a les d'abans però, en canvi, també podem perdre més diners.

QUALSEVOL DE LES DOS són prou factibles i tot i que no guanyem molts diners en cada aposta, sí que en podem fer moltes. Si 10 férem per guanyar 0.40 € al dia, pujaria un total de 4€ diaris, que jugant 5 dies a la setmana serien 20€ per... multipliqueu= 2 soparots.
PER SUPOST, cadascú pot apostar com li rote, qui paga mana, però crec que el treball realitzat (vaig arribar a vore la segona part d'un partit del Alianza de Lima) cal aprofitar-lo.

POT HAVER-HI ACCIDENTS, és seriosament recomanable no apostar per l'equip de Puerto Rico de volley femení tot i que porte un avantatge de 7 punts al set. Però bé, estos experiments són necessaris per a traure les conclusions de dalt. I encara que no siguen molt populars (França també feia proves nuclears a Mururoa), insistisc en què eren necessaris.

Pròximament faré un Excel de CONTROL de resultats. Setmanalment vorem com s'acomplixen els objectius.
És important la col·laboració de tots però si no podeu intentarem cobrir-vos.

6 comentaris:

Flavio Maestri ha dit...

GÜRTELS EN EL BALÓ.

Correa (petete) ha dit...

Desgraciadament hem hagut de tornar a publicar el post per problemes tècnics i s'ha eliminat un primer comentari (abans del virus) que mostrava un gran entusiasme en el projecte.
Gent així és la que volem.

Pots tornar-lo a escriure amic meu?
Venid a la luz.

Gastón Bolaños ha dit...

Así lo hago, compadre. Soy Gastón Bolaños, peruano, esposo de la voleibolista internacional Leyla Chihuán. Para todos aquellos que fían su dinero a bwin: existe tongo manifiesto en esta plataforma de apuestas. En el último set del partido Perú-Puerto Rico femenil, se nos conminó a, ya pactado de antemano, cambiar nuestras seis altas jugadoras por seis indígenas del altiplano (metro cincuenta la media de estas). La ventaja de siete tantos quedó rápidamente enjugada... y la mala jugada de su compadre Los Pies más Bellos del Mundo fue patente (de corso). ¡Qué jugarreta, don Marino Lejarreta! Dicho lo cual, vigilen sus Nuevos Soles (ustedes los llaman Euros, si no me equivoco); el llamado Xapul es de la estirpe de Atahualpa y Fujimori.

Anònim ha dit...

La victoria fue para las peruanas, impostor!

M ha dit...

http://futbolcontacones.blogspot.com/

Sanchez Jara ha dit...

El cabrono que va apostar pels islandesos que se vaya pu ai