dimarts, 15 de juny del 2010

Funciona!!

Estos són els resultats en les últimes 12h.







Amb esta progressió, després del Mundial, soparot!

Però al Cèsar (Esports, nova ubicació) el que és del Cèsar (fes-mos descuento, Mollaro fes-mos descuento), aquesta teoria exitosa és obra de K76 (d’ara en endavant, Dr.K).
El Dr.K, modest i molt sensible a les “etiquetes”, no sols té una gran habilitat digitoplàsticomusical sinò que a més és un gran teòric-matemàtic. Un home del Renaixement, sí senyor.
Voreu que tarda en emmerdar el maligno Brigante, sou tots testimonis de què el que acabe de dir no és ofensiu.

Va, Chuaorets, animeu-se! 283.97€ i pujant.

8 comentaris:

Els penals hauria de llançar-los sempre el seu germà Ibrahima ha dit...

Ara li diu "gran teòric-matemàtic", volent dir, evidentment, que K76 és com Ximo Gomis. Tots sabem el filldeputisme que s'amaga rere les paraules de Xapul, dins del seu cervell. Matar, matar, matar...

Anal Isi Tetuan ha dit...

Atenció a les etiquetes del xapunt: "LUDOvic butelle, ídols". Normalment, aquestes entrades s'etiquetaven com a "LUDOvic butelle" només. Ha afegit ara, en una nova mostra de FdP, "ídols". Reparem en el matís irònic. Altrament, tots sabem -ho ha declarat un munt de vegades- la mena d'ídols que segueix JJ: Vicent El Pintat, Mini Yo, Chiquito, Bagui, Juanjo el Mek, Tomás González Rivera...

Dr. Strangelove ha dit...

Qui és Tomás González Rivera?

Un que juga campionats "locals" ha dit...

Home, no és tan ofensiu perque no ha dit lo de "local". Eixa etiqueta, que l'únic que fa és dir que és bo dins d'un àmbit reduit, i dins del que s'inclouen personatges com els citats anteriorment, és la que fa que el terme siga ofensiu.
El terme local pense que s'utilitza erròniament per designar algú "de la localitat", quan realment vol expressar una limitació a un lloc o, com he dit abans, àmbit reduit. Per exemple, quan es diu "premsa local" s'utilitza eixe adjectiu per a designar un periòdic que només dóna notícies de la localitat on està situat, no per a dir que el periòdic és d'eixa localitat (El ABC o El País són de Madrid i donen notícies globals amb tirada nacional, per això algú d'allí no els tracta de premsa local. El Diario de Madrid podria sér un exemple de premsa local, sempre i quan porte notícies només de Madrid i es venga només allí).
Haguera segut més correcte calificar-lo d'artista "valler" o "de la vall". Un altre exemple: quan nomenen Pablo Picasso a un diari de Málaga no diuen "el artista local", veritat? és com restar-li importància i qüalitat restringint-lo i comparant-lo només amb els pocs pintors que puguen haver allí. En tot cas diran el "artista malagueño" per a fer énfasi en que era d'allí.

De tota manera, Sr. X, tots el coneguem i sabem que vosté era conscient d'açò i que ha usat l'expresió expresament, si no per ofendre, si per a fer la brometa, pero ho ha fet a un mitjà global, dins de Tavernes, i no local com pot sér el blog, lloc més adequat per aquest tipus de "chascarrillos", com li agrada dir a vosté.

Eu ha dit...

quin nivell està agafant el bloc.
Res a dir.
Perdó si he ofés a algú, no era la meua intenció...però com va dir algú, la Potorra tampoc és el NY Times.
Respecte a Brigante, dir-li que a partir d'ara el meu escriptor local, perdó, valler, preferit és Sico Fons! + UDOLS - EMPREMTES

Dr. Strangelocalove ha dit...

Sico Fons, es podria considerar "local", ja que, sense entrar en la qualitat dels seus escrits, que desconec, el seu àmbit de difusió si que és La Valldigna.
Sr. Xapul, vosté podria clavar-me una Derbi Variant Start pel cul amb el tubo de casa calent, que no li ho tindria en compte, el que jo sent per vosté és amor ceg.

Xapul ha dit...

vols rotllo?

l'artista LOCAL d'oci ha dit...

per cert, el senyor TARDIDO era local o visitant?