dimecres, 30 de desembre del 2009

Autodestrucció

Açí teniu la meua última transformació nadalenca. Crec que després d´açò ja he perdut la poca dignitat que em quedava després de la meua caracterització de "l´abobinable snowman".


9 comentaris:

Lemmings ha dit...

Recordeu eixos ninotes que tenien un compte enrrere dalt del cap abans de rebentar??
4,3,2,1...

Llevat el rellotge i tintat el pèl home!!
El que cal fer per pujar l´audiència del bloc, pareixem T5.

Ariadna ha dit...

Per què papà?

Bu ha dit...

Me quedat impresonat amb quina precisió t has ajustat la perruca, tant per davant com per darrere, Xe!!! que pensava que era el teu monyo i tot !!!! pero el color de les selles t ha delatat, no es nota molt pero fixant-me be he notat que tenen un tó lleugerament mes oscuret que els cabells...
MARE DE DEU!!!!!! A QUI VOLS ENGANYAR !!!!??????? ALTRA VEGADA ????

Asunción ha dit...

Ariadna, te entiendo perfectamente, mi madre es puta.

Materialiste ha dit...

Però......... folles més?

k76 ha dit...

Hallo BU!!!
Portaràs algun fixatge d'allà no?

Albiol ha dit...

Total i absolutament en contra de tots els comentaris ací esmentats!!! després d'assistir per primera vegada a una festa d'aquest tipus per raons obvies et dic sr. Raül que la teva feina és d'agraïr.. en serio... però també t'ha de dir que aquesta segona vegada t'ho has currat un poc més (gràcies... a aquest blog i de ben segur a lorena) i no crearàs ningún trauma... gràcies (i no òbrigues les cametes així devant dels xiquets...)

Tirar la piedra y esconder la mano ha dit...

Como administrador del blog, me parece, Sr.Albiol, que su actitud es censurable.
La última frase de su comentario no hace más que denotar sus enormes ganas de hacer un post que se podría titular. "Los Reyes Guarros" o "Niños, ¿queréis juguetes?" en el que la imagen que lo ilustrara sería una composición de las imágenes en la esquina superior izquierda (qué bien se lo pasa el rey) y la inferior derecha en la que correctamente se ubicaría un infante de espaldas cara al micro de las peticiones.
Yo, ya lo he hecho.. pero, aunque la reponsabilidad sería suya, no lo publicaré. Es un blog muy joven para morir censurado.

Le invito que continúe con sus comentarios, pero no sea tan sucio.
Gracias.

Rey empalmado ha dit...

Res a vore amb els crios, pensava amb altra cosa...