diumenge, 27 de desembre del 2009

A petición de Tardido y Xapul

Señores de Marca,

Es un placer dirigirme a ustedes en nombre de un grupo de seguidores de su gran juego “Liga Fantástica Marca”.
Nos gustaría que se pasasen por nuestra página web:
http://unglesenelbalo.blogspot.com/

Es un humilde blog donde, como podrán apreciar, su juego tiene gran protagonismo. Semanalmente, un personaje de este blog que roza el freakismo, publica las clasificaciones de la jornada y de la general de la peña que hemos formado. Ustedes seguramente lo conocerán, sí, es el que una vez os hizo una consulta sobre el jugador del Valladolid Nivaldo (no creo que muchos participantes lo hayan hecho).

Hemos visto como en algunas de sus ediciones en papel hacen referencia a diversos aspectos de su juego. Por aquí viene un poco el sentido de esta misiva. Nos gustaría que se hicieran eco de la repercusión que en un pequeño pueblo mediterráneo está teniendo una de sus iniciativas.
Nos conformaríamos con que publicitaran el nombre de nuestra página algún día.
Tengan en cuenta, que la gran mayoría de gente que formamos esta peña, es gente que a duras penas nos hemos sacado el graduado escolar. La única posibilidad que tenemos de, en cierta medida, aparecer en un medio de comunicación de tanta difusión es ésta. Todavía recordamos cuando uno de nuestros amigos salió en TVE detrás del locutor cuando informaba sobre la gota fría o más recientemente como la madre de uno de nosotros salió de público en un programa exitoso de la televisión autonómica. Ése es nuestro triste bagaje.

Seríamos felices si esa referencia llegara algún día.
A la espera de una respuesta no demasiado tardida reciban nuestros saludos.

16 comentaris:

Álex ha dit...

Permitidme el cambio de link de Leontxo, los señores de Marca se podrían llevar una impresión errónea.

FCB TARDIDO ha dit...

Xapul; passen els segles, passen els anys, passen els mesos, passen les setmanes, passen els dies, passen les hores, passen els minuts, passen els segons i, malgrat que no ens vas convidar a la teva boda ( LANGA I tardido), ets el meu ÍDOL.

XAPUL, PRESIDENT D'UNGLES EN EL BALÓ! !!!!!!!

El germà del freak ha dit...

T´ha faltat dir que un dels participants (tot i ser l´ultim classificat) ha sigut internacional i ha deleitat a tots a la vora del riu Turia... tal volta així ens prendriem més seriosament...

KKKKKK76 ha dit...

VOTE XAPUL FOR PECIDENT. Mociono el segundón.

Xapul ha dit...

Gràcies, però li les doneu a Àlex, ja sabeu que Àlex somos todos.

Tardido ja saps el que et dic sempre, ens va faltar un soparet més junts.. la constitució del Sanedrín ja va arribar tard, lo de Langa és una creu que merescudament portaré la resta de la meua vida.

Pimiangu's, al Bononad crec que el tenim un poc KO encara, a vore si es recupera ràpid i es deixa vore per ací.

KKKKKKKKabró, on és el villano??? Superditets s´avorreix.

Superditets... asustadets... superditets... acollonadets... ha dit...

ari, ari, ari... Xapul és el becari.
ero, ero, ero... Xapul el jornalero.

PEPEJUAN ha dit...

IMPORTANTS DEL BLOC

BRIGANTE ha jugat el mundial de clubs de futbol per a immigrants i actualment és un dels jugadors més valorats a la lliga de penyes.

TARDIDO ha sofert una de les pitjors acollides en els camps rivals de la preferent. Ha entrenat en tercera

BURRUCHAGA també va entrenar en tercera.

LASARPA va intentar entrenar en tercera, però en la segon regional és on té major experiència. També li agrada la boxà i multitud d'altres esports on triomfa de fet la cocacola es va inspirar en ell.

MANETES porter més autovalorat de tota la història del futbet. També llarga experiència en el futbol de penyes i futbol 7.

XAP, PERE, XAPIII, ARTURO i OSCAR van acabar els dies a la escola esportiva de tavernes. XAp i Pere guanyant un campionat, els altres amb més pena que glòria.

Señor de Marca ha dit...

Sr. Pepe Juan, gran trabajo, ¿es usted el Roberto Gómez del blog?
Sólo un par de detalles que figuran en nuestro registro y al parecer se le han escapado:

El Deivit de la Vall y Pex también formaban parte de ese histórico equipo que tras una trabajada victoria en Benifairó consiguió el ascenso.

Brigante debe buena parte de su actual valoración a una pretemporada a las órdenes de César.

Ah!!! y Dieguito Bu Cruañes hizo un gol en un COFUBA lleno de ojeadores con "bloquets". Se dice que la hoja con los informes de Bu apareció meses más tarde bajo de la barra del bar de Traca.

Anònim ha dit...

Benvingut Zar!

S´ha acabat l´aventura ha dit...

http://www.elpais.com/articulo/deportes/deudas/pueden/Royal/Excelsior/Mouscron/elpepudep/20091228elpepudep_7/Tes

El crack del B-2 ha dit...

No heu anomenat per a res aquell pacoteam anomenat B-2, on el pare d´Adan sentava càtedra (quan venia a entrenar). Peuets va donar allí grans minuts de glòria.

Señor de AS ha dit...

Si todos vuestros papaitos no hubiesen sido socios de la UD no hubierais jugado ni en el carreró de la sala PIU. Mariconas, que sois unas mariconas.
Los miembros del TRIcampeón B2 en cambio, eramos apedreados en campos como Magraner y Divina y aún así eramos imbatibles. Aunque algunos se pasaran al lado oscuro...

Dios, el padre de Adán ha dit...

Peu d´Angelet, Peuets, Pimiangu's, Piraña (pichichi)...
A partir de ese momento supe que nunca podría entrenar nada mejor.

SARPITA 1 - MONDUVER 1 UFFF QUE ALT ESTÀ EL FILL DE PUTA. ha dit...

Benvolgut Pepe Juan, m'agradaría comentar-li unes cosetes... Un bon dia de dissabte, mentre fullejava l'sport, va sonar el telèfon... era el gran Pepe la hòstia, on em comunicava la convocatòria per diumenge amb el primer equip, tal com aquell xavalet que li aplega l'hora de debutar al mateix CAMP NOU, había arribat l'hora... era el primer pas cap al profesionalisme, ja començava a pensar com em diría quan jugués al Barsalona... Va arribar l'hora del partit, amb aquell xandall gris, tot ben posadet com sempre, per que jugar jugar igual no, però classe, sempre s'ha de tindre... va passar el descans i la frase esperada va arribar, LUIS CALFA!!!
UFFFF, el debut estava a punt de caramel... escalfava com mai, ziga zaga per ací, toc de bola per allà... anaven passant els minuts i de mica en mica veia com es diluíen totes les il.lusions... M'algrat he de donar les gràcies per la confiança que el Sr. Ferrando va dipositar amb mi, també puc dir, que al no debutar, va ser el responsable de que el meu futur no pasés mai pel CAMP NOU, u pur ahí... Però bé, aquell fet va obrir les portes a altres equips, com ARENES, SIMAT I SUECA ATH., on vaig deixar els meus DESTELLUS de calité. Gràcies a això ara mateix puc dir que sóc fill adoptiu de Simat, gran poble.
Ara mateix, després de tants anys, crec que no he trobat l'esport que em tire a la fama. FURBET, SKI, CICLISME, ATLETISME,MUNTANYISME, PADEL...
Així que, tal com deía D. Antonio, em dedicaré als bous!!!!
LA SARPA, SOM I SEREM.
El Kilian Jornet de la Valldigna.

M´he emocionat ha dit...

Escriu un llibre

FCB TARDIDO ha dit...

ARENES, HAS DIT ARENES?