dissabte, 5 de desembre del 2009

Bo xicons! Acaba la setmana i es l' hora de recomanar les películes que tot bon aficionat al sèptim art no s' hauria de perdre mai.

El clàssic de la setmana (encara que molta gent no el calificaría com a tal ja que es del 2001), es DONNIE DARKO del director Richard Kelly, del que ara podem vore en els cinemes THE BOX. Qui la vega, que traga les seues pròpies conclusions (que n´hi hauran moltes de bon segur).

La novetat de la setmana (encara que ja no esta en els cinemes) es per a una de les millors películes de l' any: MALTITOS BASTARDOS; Resulta increible vore com el gran Tarantino es capaç, una vegada darrere d' altra, de fer un cóctel (molotov) amb quasi cualsevol gènere i que sempre tinga un bon resultat (encara que de vegades pique un poquet). Encara que siga nómes per eixos primers 15 minuts de film (que probablement passen a la història del cinema) i per l' increible paper de Christoph Waltz com a coronel nazi Hans Landa (no, no es família del nostre gran Alfredo), ja val la pena vórela.

La película especial "UNGLA DE LA SETMANA", es per a la película "MANTA, DER FILM". Com la película anterior, está ambientada (i filmada) en Alemanya, pero si aquella pot fer valdre un dels millors inicis, aquesta té sens dubte un dels millors finals (no exagere en absolut), amenitzat amb una banda sonora que posa les ungles de punta. Açí vos deixe l' enllaç ( http://www.youtube.com/watch?v=G9UDJKYz2vQ&feature=related). SIN PALABRAS QUEDARME.









8 comentaris:

Pumares ha dit...

Amic Ditflac, respecte la primera pel.lícula dir-te que la vaig veure farà aproximadament 3 anys després de llegir que era una de les millors del seu gènere, vamos quasi de cul-te.. però el que sol passar després de tantes expectatives em va decebre un poquet...encara que si et dic la veritat no la recorde massa.
Respecte a la del Tarantito, cal dir que la vaig intentar veure però que encara no ho he fet. Lo de l´intent té explicació i és que tres tontos muy tontos (la de dos és un GRANDÍSSIM film) feien un barret a les portes dels cines del Gandia Palace mentre esperaven que es fera les 7 per cRompar les entrades. Quan van pujar les escales un terrible cartell "QUE FEU ACÍ BOBOTS ESTE CINEMA JA NO ESTÀ OPERATIU" ens va fer tornar al poble resignats. Segur que la veig prompte, després de llegir les teues línies m´has fet gargantilla.
Per últim, i respecte a la UNGLA DE LA SETMANA (quin gran apartat per al bloc podria ser aquest a partir d´ara) és EVIDENT que la persona que a partir del minut 4:20 del clip no plore és que no té sensibilitat.

EL RUBIO DE LOS DOS TONTOS ha dit...

Estimado senyor Pumares: Me complace saber que a alguien le interesan otras cosas aparte de la Piga Fantástica, aún no estando de acuerdo con mis comentarios. Mantengame informado cuando haya algún gran estreno i daré cabeza al cine más próximo sin dudarlo.

Bu ha dit...

Este fin de he vist Malditos Bastardos. M'ha decebut un poc. De vegades es fa lenta. No coincideix amb l'autor del post, a mi el principi no m'enganxa. despres dos hores i mitja de peli per contar el que conta es massa llarg. A més em deixa la SENSEACIÓ de estar esperant que pase algo més durant tota la peli. L'escena de la cantina es lo millor. Tampoc m'ha agradat la muscia de l'Oest a algunes escenes.. simplement no em cuadra..no li pega. La resta es entretinguda, amb algun gag que altre.

Tte. Aldo Raine (Par usted, Aldo el Apache) ha dit...

Bu, Sr Bo: Potser tinga raó en que la pelicula siga massa llarga, però si li dic que fins poc abans d' estrenarse tenia 40' més...La B.S.O. es sens dubte millorable (en principi anava aser cosa del gran Ennio Morricone, però no va poder ser). El que la història no cuadre...crec que moltes vegades d' això es tracta. El millor per a un film es que no cree indiferència (o t' agrada, o no).
P.D: A lo millor tenía que haver recomanat que anareu a vore DOS CANGUROS MUY MADUROS. I la teua critica de MANTA, DER FIM?

Xapul ha dit...

Jo la de "DOS CANGUROS MUY MADUROS" no aniré a vore-la fins que no m´acabe el llibre.

Un fan de "lluvia de albondigas" ha dit...

Noches de Harlem, Joe contra el volcán, A tortas con los vecinos... això si que eres films, i no lo de ara.
Ahir vaig anar amb Ariadna a vore "LLuvia de Albondigas". Vaig disfrutar, us la recomane... Les xiquetes van fumar prou, però jo haguera pagat doble.

bvU ha dit...

Tte Aldo el Apache, quan he dit que no hem cuadra em referix a la BSO de lOestt amb les escenes Béliques, (escases, per una peli Bélica que no de Bélgica). L'historia clar que em cuadra, però esperava més de l'escuadró. Tot per el que son famosos i coneguts es contat..falten escenes d'acció. De vegades els dialegs estàn dilatats fins al moment que perds l'interés. Llevat d'aixó, torne a dir que em va entretindre.

Bu ha dit...

També he vist Luna Nueva de la saga CrepúsCULO. Sense ser res especial, enganxa, encara que no comprendré mai a les dones, com Bella vol a Eduard, un pàlid moribund que apenes parla en compte de a Jacob, la bellesa masculina personificada, un xic amb somriure i vitalitat amb la vida per davant ( no s'havia vist un cos així- des de la riada San Miguel-des de Brad Pitt a Telma i loise.
Espere impacient la 3era part.