dimarts, 8 de desembre del 2009

Sarpita esquiador


9 comentaris:

Bu ha dit...

Com li se donen els dencens a la Sarpita !!! Deixeu-lo anar que ara está encentrat en la temporada de neu.
Com baixa eixe tio tu!!! Baixa pujaes i puja baixaes !!!
fins i tot per les pendents gràfiques mes empinades no li cal ni traure les mans de les butxaques!!

SARPATOR!!! THE MACHINE ha dit...

JJEJEJEJEJJE MOLT BO!!! La veritat, ja tinc ganes de fer baixadetes a les pistes d'Andorra, aquest cap de setmana, la meua senyora i jo marxem a Arinsal, s'apunteu? I sí, a la LFM també vaig de baixada, però no al pi, si no super gigante de descens... i si, per a que negar-ho, tot amb elegancia, sense traure les mans de les butxaques, on hi ha classe, es nota... hauríeu de pagar per les classes magistrals de FURBITO que vos done els dissabtes que baixe.
ATLETISME, SKI, CICLISME, PADEL, FURBITO, lo juego todo...

cHapul ha dit...

L´Arinsal no volia a Kirikic??

TARDIDO FCB...MALGRAT TOT ha dit...

Atletisme, esquí, ciclisme, pàdel, futbet...no serà milor fer-ne un i ben fet.

La Sarpa, cal ser més humil en aquesta vida...

TARDIDO FCB

EL HUMILDE SARPITA ha dit...

Si Sr. Tardido, HUMILITAT, a la vida cal ser humil. Tens tota la raó... Però hi ha coses, que sense voler es produeixen o simplement son així...
Es veritat que ja dona asco que el Sr. Xapul estiga, jornada rere jornada, al capdavant de la classificació, però que podem fer si el tio és bò... ell és humil?
Es veritat que dona asco per altres equips poder llevar-li el balò a Xavi Hernandez, però que podem fer si el tio és bò... Ell és humil?
Es veritat que hi ha gent al mòn, que sense deixar de ser humil, simplement actúa comforme sap, que han de fer si ho és meravellosament, jejejeje ells son humils?
Doncs això ens passa als CRACKS, que fem el que fem, per molt humils que sigam, sempre pareixerà que som uns autèntics AMBESILS!!!
I com tú dius, SKI, ATLETISME, FUTBET, CICLISME, ETC... indistintament de que les coses es facen bé o mal, lo important és fer-les i disfrutar fent-les, això és el que tracte de fer Jo.
Sr. Tardido, cal que vosté sapiga llegir per damunt de les paraules i no interioritze tant amb el que diguem alguns.
Això és el mateix que quan als rondos d'entrenament, desprès de mil pases, s'agafa el balò i s'aplaudeix al que hi ha dins, veritat que vosté també ho ha fet... a que molesta, doncs això és el que el Sr. Xapul i Jo, solem fer... amb el que pretenc dir-li i la paraula humilitat faça una escala de valors i pondere con vosté li plaga.
Salut, humil salut!!!

Continues sense ser humil ha dit...

Por los siglos de los siglos, amén.

Sarpita, sarpita...et conec des de fa molt anys. Tu mateix et delates. Saps per què? Perquè per a demostrar la teua pretesa humilitat has fet referència a un dels personatges més humils del blog, i a un dels jugadors més humils del FCB...

Malgrat tot, valore la teva dedicació a l'esport.

TARDIDO O MORT

Xapul Hummel (quin gran xandall!!!) ha dit...

Ie, a vore si els quatre que entrem ací acabem autodestruint-mos.
Sarpita i Tardido, batalla a muerte por la zona europea.
Sou el Depor i el Mallorca.
Hummel vos convida a fixar objectius raonables i voreu com així esteu més relaxaets.
Tardido, si et trac 50 punts en 7 jornades i en queden unes 25…sí, ja sé la teua màxima.. pe..pero mal. No digues que no signes en juny una diferència inferior a 150 punts???
Sarpita, mira si trobes algun joc tipus el “maratón fantástico” ací estàs KO.

EN SERIO, lo que molaria mazo és que tota la gent que entra al bloc, que n´entra eh (des de Tanga i tot)?? fera la seua aportació. La idea d´açò és que fora un bloc de tots i que cadascú diguera la seua. Lligues fantàsmiques, H´s, cinema, ditets.. el que siga. Entrades, comentaris.. cadascú en funció del temps i les ganes que tinga. Un comentari es pot fer en 10 segons.
Sí, ho dic perquè em dona ràbia, ràbia de vore que hi ha gent que té coses que aportar i se les guarda. … Al final supose que sentir-nos sempre als mateixos deu avorrir… o no tant, els últims informes que arriben al mail “xapumutu” parlen d´una audiència superior a la de cuatro. Per si acàs no es liquideu 2 dels més grans bloggers.

La Sarpa, humil, no humil, humil, no humil ... ha dit...

He estat pensant en esciure algo, per a que aquells que es senten ofesos, amb la meua personalitat, o la meua poca humilitat, però tinc massa feina per estar perdent el temps en pretendre demostrar si sòc humil o no, ho si algú pensa que no ho sòc... doncs que hem de fer... però bé, veig que hi ha gent que trau de context el que no hauría de traure i que fa serios, allò que no ho és, (ho dic per vosté Sr. Tardido) Però bé, La Sarpa, amb la seua poca humilitat, deixarà de fotre al blog, i passarà a ser usuari de tribuna... Per la meua part, es pot seguir fent paròdia del Sr. La Sarpa.
Salut i sense acritud.

tardido i la sarpa amics per sempre ha dit...

Anem a deixar clar algunes coses:

A Tardido se li ha dit de tot: pardillo, que fitxa jugadors de preferent, imatges de la gran cella, acusat de moltes coses... i mai, ha gosat a dir res.

Tardido, només ha donat un consell...que no ha sigut ben digerit.

Tardido, creu que pot opinar... mentres no menyspree a ningú, cosa que creu no ha fet. Tot al contrari, ha valorat la teva dedicació a l'esforç, la qual cosa no està fent ell.

Per últim, La Sarpa, no crec que per aquest consell mal digerit deixes de participar-hi. Tardido només volia que reflexionares. Però bé.

I com he insinuat abans, jo també haguera pogut digerir malament alguns comentaris, i no ho he fet.

I xapul, tranquil que no passa res...tant la sarpa com tardido continuaran participant. I, a més, t'agafaran...TARDIDO, PERÒ, ET SARPARAN

TARDIDO O MORT