dilluns, 7 de desembre del 2009

Pimiangu iguala rècord: 47 pts. Xapulines ja donen asco: 336é!

JORNADA


















GENERAL





9 comentaris:

IN THE NAME OF THE SARPA ha dit...

Tot i el prometedor començament de campanya, la nau sarparil, sarpa... però cap al mes gran desastre futbolístic... QUE HECHO YO PARA MERESER ESTO!!! ALGUIEN ME PONE LA PIERNA ENSIMA!!! He rebut una trucada amenaçant dels Biris, i he desactivat dels baixos del meu cotxe un masclet amb el nom de Don José María del Nido... com les aigües del Nervión baixen massa agitades, vaig a canviar d'equip... passaré a enfonsar altra gent... primer objectiu REIAL MANDRIL, després el torn serà pel FALÈNCIA... I així al final, el meu bon amic Jan i Jo, celebrarem amb un bon PURO, que no Puret... la victòria del FC BARSALONA.
Salut.

Bu es manté a 44 punts o una jornada de los Xapulines del Infierno ha dit...

Dia de reflecció, dels 40 esperats m0he quedat amb 36. Que m'expliquen a mi com keita pot tindre sols 1 punt, que es que keita va jugar pero no va guanyar? jugava un partit paral.lel? Tambe he vist que Marca no es massa amic de Aouate, fent un partidas sols el valoren amb 1. La resta be.. pe..pero insuficient..hi ha que arriscar per tindre opcions a ser campió d'hivern... Valencia-Madrid, si el lider te a mig valencia, sols queda, molt al meu pesar col.locar l'artilleria blanca i a vore que pasa...es una opció amb molt de risk, si guanya el valencia, m'afonaré...estem pensant EL TACTICA.

Bu ha dit...

Brigantes no alça cap. NI fent el patetico el millor partit de la temporada...es preocupant.

Xapul te desea lo mejor ha dit...

Bu, recorda que l´artilleria blanca l´encapçalen Kaká i CR9.

Ni Xapuls ni Tardidos, aupa LA SARPA!!! ha dit...

Sou tots uns miserables!!! No teniu principis, Sr. Bu, usted no siente los colores del Barsalona, i es capaç de posar jugadors del Mandril, con tal de guanyar... però altre que hem va sorprendre l'altre dia era Tardido, com efusivament s'abraça al Sr. Xapul en cada gol del Falència. Mara da dau!!! La samarreta dels Foixos al calaix i bufanda dels Yumas al coll.
Que tindrà la LFM que canvía a les persones!!!
Si els Senyor Rafael (Ferro), hagués vist al seu Tardido, celebrant els gols del Falència, contra el seu estima ATH. CLUB DE BILBAUUU!!! L'acaça a Txapelaes per tot el bar.
Tardido, eso es de ser MALA PERSONA!!!

Bu, ha dit...

Altra opció:
que pasen estes 5 coses:
Que el Madrid li guanye al valencia, encara que no pose cap del madrid.
Que el mallorca guanye en Pamplona..( Aduritz de mis amores)
Que el Getafe li guanye al Tenerife amb Hat trick de soldado.
Que el Sevilla guanye en Gijon marcant Negredo...
I Que el barça li guanye al espanyol..

De moment sols confie en aquesta ultima...
Com diuen els grans... estic perfilant l'equip.

Consells d´"amic" ha dit...

Fitxa a Kakà i CR9, si passa la setmana t´ho pensaràs millor i no ho faràs.. sols així tindràs alguna possibilitat. Lo de que no juguen son sols rumors..fes-li cas a Xapul.
Una de les màximes d´un pebre (véase Aduritz) és que no se´n pot eixir dos partits seguits, si no, per definició ja no ho és. Desfés-te d´ell. No és el mateix cas de P.Lion, aquest és un GRAN jugador que ha passat una mala ratxa. Si Brigante em va donar el viatge en València, en juny los Xapulines agafaran l´Auto-Res per anar a Getafe i recollir el premi de mans d´aquest grande.

El gran tapat ha dit...

Per que no comenceu a tenir en compte gent que apreta per darrere??? Ja us vaig dir que el glorioso i Hiundai despegarien, i amb ell Pimiangu, únicament format amb jugadors dels dos equips. Jo se que en poc de temps matareu per tindre a Forlan and company al vostre equip... nunca digais de esa agua no beberé.
I no Brigante no, no apliques la teua màxima de "Tot mediocre te el seu dia de gloria", aço és un despegament definitiu... A por ellos!

TARDIDO FCB...MALGRAT TOT ha dit...

Anem per feina:

Xapul, et recorde la meua màxima? No cal, no?

Bu, estic perfilant...el que passa és que perfile a TNT mentres Xapul descansa amb la seva senyora. El dia que Xapul isca i bega Bud, els seus resultats no seran tan bons.

Xapul II, només dir-te que el teu patètico no jugarà ni la uefa...

Brigante, des de Vilamarxant et done ànims...Salut i endavant !!!!!

Sarpita, sarpita...la lliga fantàstica pot fer-te vibrar amb equips que mai pensaves...però, d'altres, canvien personalment per una altra lliga...

Xals, i si fem una foto sense girar el quintet...és de ser inútiles, eh, com el nostre BRUNO

Uebs, si perds la patilla i dorms als sofàs...també perdràs la teva posició privilegiada...

TARDIDO O MORT