dimarts, 25 de maig del 2010

30 aniversari de l'estrena de "El Resplandor"

Aprofite este fet per a inaugurar (sub)secció "escenes mítiques".



En la primera hora de "La Ventana" de hui han fet un especial de la peli i Kubrick que mooola (seleccioneu per la meitat del reproductor més o menys).


Pròximament oferiré escenes més pròximes al meu "nivell" cinèfil... hasta aquí puedo leer.

6 comentaris:

Esteban Espielbergo ha dit...

Gran secció. Tin en compte que ací en caben moltes. Hauries de fer 2 seccions:
Escenes Mítiques i Escenes Tírriques.

José (Mª) Luis Garci(a) (Bután[capital: Timbu]ito) ha dit...

Aquesta escena va ser objecte d'homenatge el dissabte passat, al pavelló, quan, a la porta, Manetes -el porta- va veure entrar -per la porta- a Johnny Kikiu. La cara que posà Manetes... S'assemblava a Verónica Forqué. ¿Por qué? For what?

JIRS XENIIII!!! ha dit...

Grandisima secció. Clar que si! Espere vore grans imatges. De moment i per a un simple aficionat al cine com jo, has començat amb el que jo considere sens dubte, el millor director del cine modern. de fet, només amb ell, es podría omplir aquesta secció. La naranja mecanica, 2001, la chaqueta metalica, atraco perfecto...piel en gallina. Tres coses: Aquest blog molt interesant en el que es parla de curiositats de la pelicula; http://curiosidadescineterror.blogspot.com/2006/11/el-resplandor-1980-ttulo-original.html
Recomanarte els docus Stanley Kubrick, una vida en imagenes i Las cajas de Kubrick. Molt interesants. I per acabar: Te'n has adonat que just després del "Jiiirs Jeniii!!!" la porta te dos forats ino un? El video es talla just cuant passa. Un error perdonable per a una obra mestra...

Here's.... ha dit...

...kíiiiiiiiiikiu

Estieso y Pajastres ha dit...

Obres mestres, obres mestres, deixeu-se de pel·lícules pseudointelectualoides i poseu cinema de veritat! El ETE y el OTO, ja!

Here's..... ha dit...

...Raybiiiie

http://www.lasprovincias.es/v/20100526/safor/rafael-cantos-expone-obra-20100526.html