dilluns, 17 de maig del 2010

Tardiu guanya als Camps Elisis, UEBS maillot groc

JORNADA



















GENERAL

6 comentaris:

BURRUCHAGA for ever ha dit...

Corrupción en la Blog-Federación, corrupción en la Blog-federación. Ara resulta que Jesper Skiby y Zenon Jaskula arriben a la línea de meta del Camps Elisis en el mateix temps i guanya Jesper Skiby. Això on s'ha vist???

Clar, tot s'entendrà quan El Mundo faça public que el tal Tardido juga a futbet i sopa tots els dissabte amb el administrador del blog, el tal JJ Xap. CORRUPCIÓN EN LA BLOG-FEDERACIÓN!!!

Exijo una satisfacción!!!

FC VALLE D'ARÁN ha dit...

A plorar al VALLE..

Plumilla ha dit...

Estimat Sr. Burruchaga, ha de saber que jo en este joc sóc un "mandao" del meu estimat i imparcial Director Sr. D. Eduardo Inda. El seu ampli coneixement de l'esport de les dues rodes li deu donar per a entendre que a París mai han pujat dos al podi tot i que es decidira per foto-finish. Possiblement, no li ho negue, l'amistat del Dire amb Tardido (dels Díez Tur..il·lustres merengues) li ha donat la victòria final però he de reconéixer que si de mi depeneguera vosté tindria l'última victòria per un sol motiu: traure a la llum el nom de JESPER SKIBY (ooooooh).

Ja s'està començant a elaborar l'especial Don Balón per a la pròxima lliga i els de Bur partiu en la primera línia de favorits per a la 10-11.

Bona pretemporada (i vacances) a tots!!!

Plumón ha dit...

En definitiva: A PLORAR, AL VALLE!!!

BURRUCHAGA ha dit...

Agraïsc del paraules del aranenc, però el que no es pot negar és l'evidència.

Efectivament la meua aspiració és superar la classificació d'enguany. Jo supose que sols podré millorar, sobre tot tinguen en compter que vaig començar més tard. Pot sr altres no iguales les seues expectatives i la caiguda sempre és més dura.

Força al canut don balón!!!

I a plorar al riu, no al valle plumón, mariposón!!

BURRUCAGA ha dit...

TENIM UN NOM I EL SAP TOTHOM
PLORANT, PLORANT I PLORANT