dimecres, 12 de maig del 2010




El senyor Jesus Aparici m´ha enviat açò per tal que ho publique...
Que la sort ens acompanye matalassers!!!!


Estimats amics i coneguts:

Sóc Aparici. En primer lloc donarli la enhorabona a la gent que ha creat este blog. Ja fa temps que el conec però encara no havía tingut la oportunitat de parlar de res amb vosaltres, només havia llegit alguna de les vostres coses. Doncs bé...ahí va la meua primera aportació al blog.

Pensant amb el meu amic Raül ("colchoneret aserrim"), jeje, i amb vosaltres que sé que molts sou futbolers us envíe unes fotos sobre els 484 "matalafers" que he portat avuí a Hamburgo amb dos viatges desde Madrid.

Jo flipe. La gent a les 2 del matí ja anava bufada com a seps... jo crec que molts no arriven al partit... Una altra cosa que he pensat és: on està la crisi? La gent ha pagat més de 1000 euros per cap per a anar i tornar el mateix día, això sense comtar amb l´entrada que un aficionat m´ha dit que l´ha comprat a la revenda per 450 euros.

L´aeroport d´Hamburgo pareixía Madrid-Barajas... jo he comtat més de 20 avions de companyies espanyoles. Han tingut que tancar una pista d´aterarratge de l´aeroport per a habilitar-la com a parking perqué els avions ja no en cabien més.... i estava plé de matalafers bufaets liant-la entre els parkings dels avions... un ambient molt guapo...!!! Encara que el broker aeri ens ha regalat entrades no ens hem pogut quedar al partit perque teníem que tornar a Madrid... a mi no m´agrada massa el futbol però si l´ambient amb els "borratxets futbolers". Ho demostren les fotos que adjunte on veu que la l´avió pareixia més bé una casa de putetes, tothom de peu com al mercat...(del dijous)...jeje...

Ahí queda això. Un bes a tothom...
JAP.

10 comentaris:

Fc furgoneta ha dit...

xe, i on estan els nostres?

Ankel, Blasquet i Bo... o van en la furgoneta d'Ankel?

Dubtós ha dit...

eixe que esta dormint en la foto de baix es sarpita???

Xapul hui també és de l'At. ha dit...

Grande Aparici.
"Ira tu" es posarà les botes...en la primera foto, el que està darrere del de la bufanda en primer plànol és Lanxet? i Roberto Gómez a l'altre costat del "pasillo" no era del Madrid?

Viajes Marsans ha dit...

2 viatges en un matí?
Has anat per camins?

Picoletos ampliant possibilitats ha dit...

Madrid-Hamburgo hi han radars? Quina velocitat és la permesa?

Ira tu! ha dit...

Segona foto:
En primer pla, John Belushi resucitat i amb ulleres. Darrere d'ell i mig amagat per una bufanda que ell mateix alça, el nostre Xap III, Pimi, Vespetarogeta... Darrere d'ell i també mig tapat per la mateixa bufanda, Óscar Burgos.

Primera Foto: Tercera fila de l'esquerra, Rafa el de Llombai (alguns el coneixereu), darrere d'ell alçant una bufanda, el Roget.

Ira també! ha dit...

Indiscutiblement viatgen Lanxet, el Roget i Óscar, però jo no veig a Pimi..veig més a Víctor "H" fútbol 7 Vergeret.

Ira qui ha dit...

Belushi de la segona foto podria ser també Facundo Artigues, el fill (mec) de Tabervall? Sarpita dormint? Clavat. Darrere de Belushi Artigues, Ciriaco?

Ira qui ha dit...

Darrere de Belushi Artigues, en altra foto, també Candi (amic de Ciriaco).

Ira tu again ha dit...

Si senyor, m'havia deixat Candi. El de baix de Burgos, el de la bufanda? Pimi sense cap mena de dubte.