dilluns, 10 de maig del 2010

Què passa al Carrer Lepanto?

La següent aportació al xat (killed the blog??):
NoHijoNo: Por último, Álvaro Arbeloa, reconoció que llegó al vestuario en el descanso pensando que el Sevilla ganaba 2-0 al Barcelona. "Hemos escuchado gritos a los cuatro minutos y cuando Cristiano lanzó el penalty alguien me dijo que el Sevilla había marcado y que iba 1-0".
no ha fet més que posar-me en alerta sobre uns extranys fenòmens que s’estan produint a un popular carrer de la Vall.

Como muestra 2 botones:
- Els soparanos a punt de punxar la mandonguilla quan de sobte… portà. Era Tardiu esprintant des de sa casa, qual Xapul per la banda, “m’ha dit ma mare que el gol del Quetafe ha sigut de Soldado!!!” (encara recorde com li brillaven els ulls, xafava zona Champions). Fals. Casquerazo. Decepció després del tallaet en arribar el dur colp en forma de notícia confirmada.

- At.-València. Xapul, havia deixat l’Ath. que jugava a Sevilla 0-0, quedava poquet. Puto Llorente, no puntuaria. Baixe a sopar.. “ja m’enteraré com han quedat”.
Tardiu: “m’ha dit ma mare que l’Ath ja s’acabat i que Palop ha parat un penal“. Encara recorde el mos al llomello en eixe moment, agonieta, “no haurà sigut Llorente, no??” no va haver resposta. La zona wifi “biblioteca” com de costum no es connectava des del mòbil…solució: sms al primo i albiol “qui ha fallat penal ath?”. No va haver resposta (normal, dirien “què diu este volat?”. No hi havia tal penal)…més agonia (vos la tinc guardada). No veia la forma d’arribar a casa i vore-ho.

Prestigiosos científics estan estudiant què passa en eixe pis.

Per cert, y a colación, què hi ha de cert en els rumors que diuen que Arbeloa va rebre la informació d’algú en contacte online amb el Carrer Lepanto? Va animar esta informació al Podrit que ràpidament en va fer 5? Va poder ser decissiu este fet per a la resolució de la Lliga? Es confirma que darrere la passió de Tardiu per Higuaín hi ha alguna cosa més? Són els Díez Tur més blancs que els Llorente Gento?

2 comentaris:

San P. Bailón ha dit...

Jo vote per fer La Tia Cármen presidenta d'honor del blog.

LA MARE DE TARDIDO ha dit...

Xiquets, que fills de putes que sou...però, bé; les vostres mares no tenen la culpa.

LA MARE DE TARDIDO O MORT