dimecres, 19 de maig del 2010

UNGLES FCB




Darrerament, estava gestant-se un nou grup d'animació al FCB a TAVERNES DE LA VALLDIGNA. Aquest grup de KILIPOLLES (ja són majorets i estan ben grossets) no tenen ni bandera (com poc ser això, ÒSCAR).

Aquest grup va viatjar el darrer diumenge al Camp Nou (no era la primera vegada)i es va agermanar / akilipollar amb els supporters puyol (gran el grosset d'Iniesta)

7 comentaris:

Ara que cuaje el Guaje ha dit...

Venen temps difícils per als valencianistes. Mr.Potato ens va deixar en la ruïna i haurem de mentalitzar-nos que el que hem fet enguany serà el màxim al que aspirarem les pròximes temporades, esperem que no moltes.
Mentres, a mi personalment, no em sabrà mal unir-me almenys alguna vegada a alguna expedició blaugrana per disfrutar de bon futbol i per supost per a donar-li suport front a la "Amenaza Fantasma" (excepte si l'any que ve tenen alguna gangueta per als Xapulines lo que farà que en venga com una puta com he fet enguany).

No las hay ha dit...

"Respete que las personas que estén comiendo no tienen porque verlo a medio vestir"

GUATXE T'ESTIMO. ha dit...

Demà és el gran dia, el nostre "Guatxe", que ara ja cal dir-ho en català, es presentarà com la nova incorporació de FCB... I a la tarda, la gran sorpresa, estarà a Tavernes, més concretament al Bar Ferro, on s'inagura la nova Penya Barcelonista Guatxe Villa... Esteu tots convidats, hi haurà papetes, però "que no coma nadie hasta que llegue mi Guatxe"...
El proper any, ho tornarem ha disfrutar, com deia aquell, "Enjoy Guatxe", però com no el meu suport al gran ZLATAN HIBRAHIMOVIC... Zlatan Hibrahimovic, Zlatan Hibrahimovic, Zlatan Hibrahimovic, Zlatan Hibrahimovic... Es comenta pels corralets futbolers, que el volen cedir al Tavernes, les negociacions les porta Pe-pe-pepito Monji.
SUPORTERS GUATXE, ANTIMANDRILISTA!!!

bu ha dit...

Com poc ser aixo, amic Tardido, que en cap de les fotos estigues mirant al que fa la foto???

TENS RAÓ ha dit...

Així és BU: com poc ser això...

La sarpeta rubia ha dit...

No per mirar al que fa la foto, surtirà més guapo, que el que és lleig, ho serà sempre.
A cascarla.

ABANS ERA LLEIG I DE JUAN D'ÀUSTRIA ha dit...

Ara SÓC "guapo" i de La República de MANTA