dimarts, 5 de gener del 2010

RANKING OLIMPIC (Modificada)



Atenent la peticio de Xapulines, es cert que Uebs no te 3 Ors, ja que la jornada catorze la va guanyar TENISBOY, pero per altra banda, ja que TENISBOY i CUNYAT estan en quarentena per no donar-se a coneixer, no se'ls reconeixen aquestos merits ( de moment) la qual cosa fa que UEBS que va quedar segon, obtinga l'or d'aquesta jornada, OBT la plata i GROUCHO el bronze. De totes maneres UEBS tindria un ranking de 2-3-1 i quedaria igualment per davant de Xapulines que te 2--2-1.

8 comentaris:

Xapul ha dit...

Sr. de la UEBA, me ha parecido un análisis exquisito pero creo que es injusto que se mofe del 11 que tantas jornadas me ha permitido estar ahí arriba, donde, no lo olvidemos, gracias amigo Langa, todavía estoy.

Se deja influenciar por la caverna mediática, pero todos y cada uno de los Xapulines han contribuido al éxito, al hoy por hoy, goal average mediante, MEJOR EQUIPO DE LA LFM.

Le podría nombrar infinidad de bondades de mi once, pero para no hacerme pesado me referiré por ejemplo al primero.
Agustín (padre), permite que el equipo llegue al campo 3h antes del partido. El análisis minucioso del terreno de juego, hace que los Xapulos siempre jueguen en casa.

Burruchaga, no t´asustes, ací hi ha mala fe. No els agrada vore manar sempre als mateixos i a la mínima que mostres símptomes de feblesa, ataquen !! Ací hi ha qui porta ja zamarres “ANTI” en lloc de la seua. FINS i TOT fan classificacions paral.les per carregar-se els Xapulines!!! La impugne, els senyors de Marca, deixen ben clar que el primer en fer l´equip és el que guanya en cas d´empat.. que jo vaig fitxar CR9 i Palop 1 setmana abans de lesionar-se.. a títol estadístic em pareix perfecte.
Hi ha molt de “perfilador” que se li ha trencat el rotring 10 vegades i es burla de qui fa un borronet… a 2ª!! eixos tios. Els de la zona noble (s´acaba en UEBS) estem interessats en adherir-mos a la Lliga Estatal, vindries?

Alex, t´has oblidat d´una dada, crec que UEB és el que més prop ha estat de guanyar la jornada. Per ahí cal valorar més el meu lideratge.

Bu, crec que hi hagut un error de concepte, el Santiaguín es convoca els dies de partits oficials, el de hui no conta.. de tota manera acudiré. Porta la llibreta.

TONGO!!!! ha dit...

Eixa classificació esta manipulada, UEBS no té tres ors!!! Bu posa´t les ulleres d´esquiar.

A Burruchaga ha dit...

Amic incomprés igual que els Xapulines, has d'estar atent si no et roben la cartera.
Ací van descarregant classificacions adulterades i dades sense cap tipus de contrast per si cola... però el CALFAM (comité d´arbitratge de la lliga fantàsmica) no descansa i estarà sempre atent per a denunciar estes manipulacions.

No tardaran en traure una classificació atenent als resultats després dels primers 45´ on, per supost, Bu´s i Tardido´s poden estar per davant dels que tallen l´abadejo.

JA ESTÀ BÉ HOME, JA ESTÀ BÉ.
MANOS LIMPIAS

CALFAM ha dit...

La seva ràpida reacció ha fet que s´estalvie una sanció de 15 punts.

CALFAM no descansa.

Critic estadistic ha dit...

Hi ha que reconeixer la regularitat de l'obt que estant tercer a la general tinga tants pocs merits olimpics.

Unknown ha dit...

Mostatxos davant de Manetes???????????? I ele punts acumulats no conten??????? TONGO TONGO TONGO

TENISBOY ha dit...

no volia crear tanta polèmica... sóc de corbera i pugí al vostre club de tenis una vegada o dues... m'he infiltrat al vostre blog encara que últimament ja es clava qualsevol a publicar xorradetes... la meva intenció (ja que tinc molta feina i apenes puc seguir-vos) es guanyar els 6000 euros... i si açò no ocorre, tranquils que no sabreu res mes de mi...adeu...

Detective Bu ha dit...

Vols dir que amb la teva intencio de guanyar els 6000 europeos, si els guanyes ens convidaras a tots a una marica' al cayuco???
Xe..si aixo es veritat, pues vine a jugar els dissabtes per la vesprada a futbet al tenis que ara hi tornem a anar...
Pero tambien te digo bakalao que a mi no me la has coloao...no ens seguixes massa dius...clar per aixo entres al blog el dia reis a les 9 del mati...

tu d'on eres?
De Corbera
De Corbera pero d'aon?

Ho enviem la pista ( del lago azul) a fer la ma, o a vore que es lo que passa