dilluns, 11 de gener del 2010

Un Hurricane, el monstre Bu s'unfla (nou rècord!!!). UEBS líder.

JORNADA



















GENERAL

29 comentaris:

tzar ha dit...

Congratulations als guanyadors !!!!

El ciervo ha involucionat a cervatillo. He de recapacitar sobre el futur del club i degradar-lo a la segona divisió (plantes del peu en el baló)

Dedos negros en gatillo contra la mano negra ha dit...

La màfia del Santiaguín ha aconseguit el que volia: Tenisboy is dead. RIP.LLIGA FANTÀSMICA ADULTERADA. INVESTIGACIÓ DE LA U.E.BA. PERÒ JA!!! EXIGIM RECTIFICACIÓ O BOICOTEJAREM EL CAMPIONAT. TENIM TELÈFONS DE GENT MOLT PERILLOSA; PREGUNTEU A ADEBAYOR COM SE LES GASTEN. SABEM ON ES REUNIU.

TENIS, MY FRIEND, YOU'LL NEVER WALK ALONE, WHEREVER YOU GO.

La famiglia ha dit...

CALLA si no quieres correr la misma suerte.

TOGO!! TOGO!!! ha dit...

TENISBOY s´ha immolat, ningú l'ha fet fora..ara, a Cunyat "lo fusilaremos al amanecer".

Balas negras contra el Borrengo blanco y sus secuaces ha dit...

"Ningú l'ha fet fora"?, PERÒ SI HA REBUT EL CAP D'UN CAVALL ENSANGONAT ENTRE ELS SEUS LLENÇOLS!! QUÈ VOLIEU QUÈ FERA?! COMISSIÓ D'INVESTIGACIÓ DE LA U.E.BA., O NEGRETS AMB METRALLETES. HE DICHO.

CCC, membre del Sanedrín. ha dit...

Simplement se li ha dit en repetides ocasions que fóra qui fóra ho digués. Després de l'espantada està clar que és algú amb 2 equips i les normes diuen que només es pot jugar amb un (no seria massa just per als demés). L'acta firmada a la reunió de passat dissabte només avisa del que passaria si no es donava a conéixer. Res més.

CCC ha dit...

A més, eixa ortografia tan precisa fa que pensar de qui es tracta(va).

CCC = Compañía Cervecera de Cabrones ha dit...

¡Cómo se saca CEAC normas de la manga! Liga Fantásmica: un nuevo Moggigate (o por la filiación de los santiaguines, verdaderos 'sobones' -del inglés S.O.B.-: un nuevo Monchigate -del vallero José Ángel Vercher-). ¿DÓNDE COÑO ESTÁ LA U.E.BA.? Cunyao: ¡¡resiste!'

Ultras Pimis ha dit...

Jo soc de Pimiangu. Sense fer ruidet... I ara ve Tiago, Salvio i el Chori... Tremoleu gallitos!!

JME, "M" ha dit...

Enhorabona Bu, per fí, has guanyat una jornada encara que siga compartint liderat...

Tardido, llàstima que feres 49 punts... seguix buscant la victoria, tard o prompte arribarà!
Jo ja en tinc una...

Desgraciadament, com que les meus opcions i possibilitats en la LFM són escases...centraré tots els meus esforços en la lliga olímpica!!

Olimpic games, forever!

Pasqual el de la ràdio ha dit...

BUUUUUUUUUUUUUU...gran jornada !!
HURRICANE dels collons...es de ser malas personas, eh!!!

Xapul, les lligues es guanyen en els últims deu partits, tranquil. Tu deixa que UEBS faça un parell de dissabtes com l'últim, i l'agafes segur...

BURRUCHAGA I MOSTATXETS... us ho torne a repetir: "a plorar al valle d'Arán"

K76, 29... buds ens vam fer dissabte també no? I algú un cubateta ...

Sarpita, també et vaig avisar: "acò no és com comença i sí com acaba"

TARDIDO O MORT

Xapul ha dit...

Què modestos són la nova generació de guanyadors! Xapul que no callava la boca...així li ha anat.

Amant del joc net (que ho pregunten en Carcaixent) ha dit...

Jo se que a Pimi no el teniu en compte però... atenció a la remuntada!!!! si és capaç d´estar situat on està situat i amb els punts que té amb jugadors de dos equips perdedors (un a punt de baixar...), qué serà capaç de fer aquest trainer si es proposa guanyar la LFM??? Tinc informacions que indiquen que està plantejant-se fer la remuntada de Ronaldo, Figo i Pizzi (o la del Burrito Ortega... XAQUI MEMORABLE!!!). Tremoleu Xapuls, tardidos, Uebs i Bus... EL PACHO MATURANA IS BACK!!

EL NOU LEADER UEB ha dit...

- Quines estranyes coincidències passen el dia que Xapul, deixa de ser Leader.
1-Tennisboy s'immola, desvia l'atenció i aquesta acció passa a primer plana, un "Tufillo algo raro", el comando Bo-Bo(ndad) aconseguix que no es parle de futbol i més de política, per evitar els seus últims mals resultats. Xapul 30 punts i Brigantes 10 punts amb Gago de Titular (molt lluny dels 2 punts, la seua millor Marca).

2-Nekunam es carrega a Guardado quan anava a marcar i cau lesionat per a 6 o 8 setmanes, es veu que de totes totes anava a per ell, enviat per qui? No ho sabem, per ara.

3-Pérez Burrull del col.legi càntabre Pita un penal inexistent contra el màlaga, que impedix la seua victòria i no content mostra una targeta injusta a Duda que no podrà jugar el pròxim partit contra Getafe (acumulant dos baixes obligades per a la pròxima jornada), minvant les possibilitats d'estratègia de l'equip Uebs i no l'últim dissabte passat (TARDIDO i BUD).

52 punts sense Canales ni Messi parlen d'un autèntic equip, on no hi han figurins i tots treballen per el bé del equip, entrenar aquest equip és un privilegi.

Atentament, seriosament i sincerament espere es un poc més dels rivals i pujar el nivell, ja que açò pot ser avorrit, inclòs amb les accions de "Tufillo", no em feu cap tipus de Por.

Santiaguito ha dit...

Eixe Brigante ja no és el qui era.. Lluny queden ja eixes jornades fregant els punts negatius.
Quant de mal li està fent el Faraonito.

UEBs disfruta de la glòria ara que pots.. sàpies que "por lo civil o lo criminal" cauràs. Esta competició com ve diu algú té la mateixa democràcia que una república centroafricana. Ara estarem 4 fins les 12 de la nit tots els diumenges maquinant.. per a que altres relaxaets en sa casa o cuidant fills "se lleven el gato al agua" NI DE CONYA!!!
Juanito eres un Adebayor de la competició.. però nosaltres no fallarem.

Pimiangu eres un pufo.. en recuperació però un pufo. Entrena't per al Mundial.

ja està bé de plorar ha dit...

UEBS, UEBS...la teva actitud ja no m'agrada: "52 punts sense Canales ni Messi..." ho torne a repetir; a plorar al Valle d'ARÁN...

O, a cas, no estem tots igual? Per exemple, jugue des del primer dia amb PALOP (només té 6 punts en tota la lliga)i alguns partits quan aquest estava lesionat posava a Varas(15), tot equivocant-me en alguns partits. I, la meva conclusió era la següent: és de ser inútils...però, mai plorar !!!

MORALINA: aquesta setmana canvie de porter, però, NO DE CERVESA

Així doncs, menys plors i més BUDS...

TARDIDO O MORT

BURRUCHAGA ha dit...

Enhorabona a aquells companys(???) que han aconsseguit unes marques tan alucinants. Ja habreu comprovat que LOS BURRUCHAGA van de cap a caiguda. Menudo alcocornazo!!! No es preocupeu que estic preparant canvis que esperem donaran els seus fruts. VIVA VICTOR ESPÁRRAGO!!!

De totes manres, no puc deixar passar valorar el comentari de que ara s'anomena JA ESTÀ BÉ DE PLORAR i que tots sabem de qui es tracta. "Aresulta" que aquest blogero ha jugat tota la vida de porter (amb prou fortuna, segons diuen els vells del blog. Jo el veia més com a davanter per la seua corpulència trasera, però) i "arresulta" que al seu equip ha utilizat dos porters: el pobre Palop (6 punts en tota la lliga) i al colega Varas (15 punts en tota la lliga). Quin avispado!! Quin ull per identificar als seus colegues. Ja pareix Valdano que quan va arribar al València va dir que no volia a Mendieta i quan va arribar al Madrid va dir que no utilitzaria ni a Amavisca, ni a Zamorano, que preferia a Dubobsky (RIP). Menudo ull tenia el colega!!!! Igual que tú, cancerbero tardido!!

FC TARDIDO ha dit...

Burru, burru...no sigues "ase", "ase"...Palop, probablement, siga el millor porter de la lliga: I, Varas, l'he utilitzat perquè és un reserva de moltes garanties, i no és de l'estil de BUSI, BARTUAL...

Pel que fa als resultats de Palop-Varas, tu sabràs (MILLOR QUE NINGÚ)que hi ha temporades per a oblidar(resultats dolents, lesions, sancions... )Així doncs, de moment, aquesta temporada en aquest aspecte és la de PALOP

I, per últim, el "porter amb prou fortuna" que tu dius, aquesta setmana tenia una davantera que tu, com a exdavanter "sense corpulència trasera", però, amb gran "corpulència" per a altres coses, no tenies. I, per això, aquesta setmana TARDIDO ha tingut més "ull" que BURRUCHAGA, i li ha tret 19 punts. Conte contat, conte acabat

TARDIDO O MORT

Bu ha dit...

BUna nit a tots! Abans que res disculpar-me per no haver donat la cara fins ara, pero un extrany proces gripal, refredat, mal d'amor o mal de panxa,( no se encara el que es) m'ha dut a estar desde migdia del dilluns fins ara al llit, amb febra de 39 i xopadet. Ara ja em trobe be per poder escriure un poc.

SII!!! per fi, una jornada davant!!! Compartida amb el Hurricane, que ja vaig dir que hi havia que tindre en compte.
Primer que tot agrair a tots aquells les felicitacions..Pareix ser que el canviar de marca dona resultats, he deixat rotring i ara gaste (Canal)estandler (H). I aci veig el de sempre, Al lider creixudet,( eixe discurs ja el va gastar la sarpa a la primera jornada, no conten les estreles sino els jugadors...) i a la volta ja comença a excusar-se que si penaltis, lesions i sancions..AL VALLE D'ARAN!! Cauras, ja cauras!!
Es molt dificil fer puntuacions aixi, hi ha que tenir sort, (a no ser que tingues a mig equipo del madrid) pero ahi radica l'emocio.
Vist lo vist, esta clar que hurricane te a 4 o 5 del valencia, digam marchena, Silva i pots ser a Messi i a Pipita. Investigarem.

Xapulines a salvat la segona plaça, crec que a apres la lliso i tornara a ser un rival fort.

Bu ha dit...

Me s¡ha olvidat destacar a TTR, que ha fet molt bona puntuacio, llastima que a sigut una jornada amb molt punts i no ha lluit com caldria.
ja s'ha confirmat, vamosnastic a passat a meliki...
Bona puntuacio de mostaxets, una llastima que no començares antes la lliga, estarias dalt.

Tardido, ara quan canvies de porter segur que vas cap amunt. Tu perfila.

Manetes, tambe una gran jornada.

Bu ha dit...

Sobre Tenisboy.
L'objetiu de la LFM no era altre que divertir-se amb els amics, el mateix que te el jugar a futbet els dissabtes, divertir-se amb els amics.
Jo no he criticat mai a qui te dos equips, mes equips, mes diversio, pero si el jugar contra no saps qui, sabent eixa persona contra qui juga, contra els seus amics, no em pareix correcte, no es FAIR. Per aixo,sabent que a tots en agrada participar i jugar, el mes "malats" del joc vam pendre la llibertat de decidir que no era just, ni per nosaltres ni per a la resta de participants tindre participants desconeguts, i per aixo sols es demanava la identificacio dels equips. res mes. clar que hi hauria un poc de broma despres, pero res mes. Aquest entrenador desconegut ha estat jugant amb nosaltres mitja lliga, i se li ha permitit. En cap moment se li a presionat per a que abandone la penya. El gest de abandonar abans que donar-se a coneixer, de veres, a mi m'ha sorpres molt, perque ho repetixc, jo jugue entre amics, i abandonar en lloc de donar-se a coneixer entre amics no es el que esperava. De tota manera, si es amic meu, o continua sent, i si vol tornar a jugar a la penya identificant-se previament, per a mi sera sempre benvingut perque a mi m'agrada divertir-me amb els amics.

FCB TARDIDO ha dit...

Xe, BU, estàs molt sentimental, no?

Sembles amanida peiot..."me'n vaig a jugar a futbol amb els amics, na, na, na, na, na... el futbol és un esport, vine a jugar..."

Ah, i fes el favor de curar-te que el dissabte vinent rodarem per Gandia.

Salut, BU !!!!!

Quin BlUf ha dit...

Bla, bla, bla de Bu. Fins a set vegades utilitza la paraula "amics". Amics que deixen caps de cavall ensangonats, prèviament cuinats al Bar Ferro. Quedeu-se de tot el bla, bla, bla de Bu amb la frase següent:

"Els més 'malalts' del joc (ens) vam prendre la llibertat de decidir que no era just,(...)"

LLIBERTAT. 4 2 [LC] 'Prendre's algú la llibertat de fer una cosa'. Fer alguna cosa sense prèvia autorització. Exemple: "Els rebels es prengueren la llibertat d'atacar l'autobús de Togo".
[Font: Diccionari de la Llengua Catalana de l'Institut d'Estudis Catalans. L'exemple, òbviament, és meu; no de Tenisboy.]

jejeejejej ha dit...

boníssim

Altre exemple ha dit...

"Tennisboy es prengué la llibertat d'amagar la seua identitat".

Escrivá de Balaguer ha dit...

Tenisboy, hermano, intercederé por ti... y pronto por el hermano José Enrique.

Bu ha dit...

Per a ser anonim no feia falta jugar a la nostra penya, podries haver triat qualsevol de les mes de 100 que hi ha al joc. Mes be, sera que voldries donar la nota, fer un desmarc( de ruptura ) o tal volta sommiaves es estar davant per a que tots digueren OHH QUI SERA EIXE TENISBOY ??? QUINA INTRIGA ??? ( com jo no soc de lletres no se com es el signe de la ironia, si hi ha, be posa-lo aci (....).

Si vols tornar ja saps el que hi ha, si no, al valle de Aran i menys caps de cavall.

Gustavo Adolfo " semental" Benaquer ha dit...

No quiero que te vayas,
dolor, ultima forma
de amar. Me estoy sintiendo
vivo cuando me dueles.
( Pedro Salinas de La voz a ti debida)

Como la queria tanto,
se dejo el hierro en la herida
para morir mas despacio,
(Augusto Ferran de Obras Completas)

Gustari Abondancieri y Tal y Tal Michaels ha dit...

No quiero que te vayas, Tenisboy,
tu timas locas de atar.
Amestoy bebiendo vino,
cuando me hueles.
(Julio Salinas de La ocasión por ti perdida)

Como haría El Santo,
se la dejó a Hierro servida
pero chutó más despacio.
(Agusto Estàn Jacobo y compañía, y las Obras Incompletas)