diumenge, 15 de novembre del 2009

Capacitat de sintesi

Per favor senyors. Entrades breus i al gra, que tanta lletra mareja.

20 comentaris:

LA SARPA DEIXAR'A D'ESCRIURE... ha dit...

I tú quan compres un diari que fas, mires les fotos?

XALS ha dit...

Ara a més de tècnic futbolístico-ciclista-corredor-un-beso-y-una-flor eres periodista. Bo (Orengo) saber-ho.

Ennia Discal ha dit...

Cals, un manifest, per babor.

Ennio Mo'rric(Flair)one ha dit...

Em referia a que si se li ha de dir Hewlett Packard a algú li se diu i punt. Ningú ha de deixar d'escriure. A més, les discussions o problemes personals sempre poden anari (o) per privat.

Ennio de Pravia ha dit...

Això, això, en Partido Revolucionario Institucional-Vat 69.

Sal -al Ba(h)r Ein- (y) d(is) fruta Ennio ha dit...

Per favor, seny i ors. Entra, beus i al gra, que tanta lletja mareja.

Que bo que era Eugennio, ara no tant com nosaltres(, els valencians) ha dit...

Per fervor, Senior, entra i beus viagra, que fanta amb llet i ta mare ja!

Arturo Prim ha dit...

Anava a esciure alguna cosa gracioseta en contra del Xap, però conforme veig el panorama aniré directe i al gra.
Xapul: He anat a l'ajuntament per comentar lo de les llums al blue lagoon, m'han dit que li passaran el "recao" a Brines (contrata de l'ajuntament que porta tot el relacionat amb l'enllumenat públic). Com vosté sabrà el Sr. Polo és l'encarregat de Brines, no estaria mal una cridaeta telefònica on desplegue les seues armes dialèctiques per recordar-li al sr. Polo l'encàrrec de l'ajuntamant. No crec que li tinga una reservada per no haver-lo convidat al seu enllaç.

Arturo Prim ha dit...

M'oblidava, el nostre balonet no ha pogut soportar la pressió al que l'hem sotmés i s'ha vingut avall, això ni ho arregla ni "el mayordomo de la tele". Havia pensat dur-lo a Xermans Tormo, jo crec que faríen una bona feina, però finalment s'ha imposat la cordura i he comprat un de nou, bo més correctament la comprat mi señora esposa que és qui la pagat. La setmana que ve eurets solts per saldar el vostre deute, QUI NO PAGA NO JUGA,
QUE EL BALÓ ÉS MEU I SI M'ENFADE M'EN VAIG.

Geyper Bon(onad) Geyperman ha dit...

Per favor, tenors, entren tres veus i allegro, que canta Lletra mare ja!

Arturo Prim ha dit...

Que collons vaig a clavar-me un poquet amb el Xapulín colorao, no tinc por a la venjança.
Davant l'important decissió de l'elecció del nou baló s'han presentat un fum de problemes.
1. Sr. Xapul, jo sé que vosté haguera volgut un de color blanquet, com a homenatge per al seus jugones de la Lliga Fantàsmica, però a ca David no hi havia cap, ni tan sols amb aguilucho.
2. Xap III, tampoc hi havia cap de blanquet i roiget, eixe producte no el treballa, és de poca calitat.
3. Als srs. Tardido i Sarpa, els haguera fet ilusió un de roig i blau, però no en tenien cap amb l'escut de la UD, i jo sé que sense l'escut no és el mateix.
4. Estava el mateixet dels Big Huevos, però crec que ens exposàvem a un conflicte internacional, i Moratinos amb lo dels pirates ja no dona "abasto".

Finalment vaig triar un de color verd, verd esperança de continuar destrossant el futbol uns quants anys més.

Leopoldo Jesús ha dit...

Pero que cuesta la bola? Mis compatriotas y yo queremos colaborar.

Arturo Prim ha dit...

Xe, est`clar que lo bueno y breve, dos veces bueno, però nosaltres no sabem més. És que el nostre món interior és molt gran, tenim moltes coses de que parlar: futbol, futbet, lliga fantàsmica, que si fulanito no corre, mmmmm i moltes més segur, però ara no me'n recorde.

kaiku ha dit...

N'hauràs triat un "fosforito" no? A les hores que juguem...
Ah, i al post diu ENTRADES BREUS no diu res dels comentaris.

Arturo Prim ha dit...

Entrada Breu 1:
Se abre el telón. Aparece Xals ante un plato de patatas bravas. Se baja el telón durante 5 segundos y se vuelve a levantar. Aparece el plato vacío y el Xals con la boca llena.
Entrada (de patatas bravas) breve.
Para una mejor comprensión de la broma por parte de nuestros queridos lectores, recurriremos a un sencillo ejercicio de imaginación. Acompañemos la segunda escena de una imagen frontal del susodicho Xals, con carrillos hinchados, boca abierta, lengua fuera, trozos masticados de patata retozando sobre la lengua y un sonido gutural AAGGGGGGG!!!

Don Carlos ha dit...

Pero pon la foto! Esto iba mejor en la sección H.

BENito Piscinas...& Parra sommia amb El Donante..Ie Ie Xals, tu no has vist eixa pelicula que va al cel i li falta el piu ehhe no las vist?? ha dit...

Prim, Prim... tens que donar suport a la secció!!! Hi ha que aportar calitat!!
Si el balo es confon amb la gespa del tenis ja..apaga ( Polo ) i vamonos, ja la vec poc com pa jugar amb un baló color camuflatge del Vietnam ( Amb eixos balons entrenava el monxo de menut, o siga ara..(H) ESTOY SEMBRAO!!!)

LP: Besos y flores, esqui al primo, bici-volador, futbol magistral i periodista represaliat . ha dit...

Tens galló Xals, tanta lletja maretja!!! Però enten als que no sabem expresar-nos i precisem d'un fum de paraules per dir el que pensem. Però clar, recordant els vells idearis llibertaris, reclame un blog lliure d'expresions, tan se val llargues o curtes, amb faltes d'ortografia o sense, o posant el que ens surt dels mismisims Xapuls, però tot amb estima i carinyU.
Per un blog sense censura...
LLIBERTAT I BERGA DURA!!!

California X2 ha dit...

Torne a dir que el meu post es refereix a Entradeeees, no Comentariiiiis. Amb eixes últimes tan llergueeeeees i amb la limitació d'amplada del format del blog cada vegada que vols baixar costa déu i ajuda. I obviament és una petició i cadascú pot fer el que li isca dels nassos (imagina el que em pot eixir a mi d'allí)

Ponme la mano aquí Macorina. ha dit...

Salut Calironia dreams, solucionat el conflicte (trucades amenaçants a mitja nit), tornarem a brindar i ballar la nostra MACORINA volguda.
Salut.