diumenge, 1 de novembre del 2009

DEUS I/O DIMONIS

!oh, XAPUL!
A pesar de las oraciones con que Te rogamos,
siempre perdemos nuestras guerras.
El martes volveremos a librar una batalla
que será realmente grande.
Necesitamos Tu ayuda más que nada en el mundo,
y por eso debo decirte:
La batalla del martes será dura e implacable.
No habrá en ella lugar para los niños.
Por eso te suplico:
No nos envíes a Tu Hijo RAUL.
Ven Tú en persona en nuestra ayuda.

(oración de Florentino,
jefe de la tribu de los merengues,
antes de la batalla contra los milaneses en 2009.)

16 comentaris:

Xapita, Xapredo i Xaprossi (aquesta setmana sí!!) ha dit...

Presi, me llena de orgullo y satisfacción ver con que devoción se dirige a mí. Lo entiendo, pero se equivoca de hombre. Usted no busca a Xapul, busca a Xap (busco a Xaps, en 7 segundos volvemos).. ese que igual se la puede liar en San Siro como en el San Miguel (campo trampa vivero de jugadores tramposos), pero desgraciadamente éste ya ha tomado el sufijo -ul indicador de decadencia.
Lo más cercano que tengo para dejarle de la fauna que habita esta patata de blog es el Dieguito. Dieguito Cruañes es un caso parecido al mío.. pero con una pequéña diferencia, éste ha vuelto para quedarse. Pues eso envíe algún emisario a la Calle San Agustín padre de Spasic y tiene al hombre que le dará motivos para cortarle al cuello al inqueniero don Manuel.. es eso lo que quiere no??
Siempre suyo, como el resto de los humanos.

Ben sicari ha dit...

NO entec lo del inqueniero, pero estic disponible.

No hi ha jolivert, no hi ha patecs, diners a la bucaxa, columpis del passeig ha dit...

L'inqueniero Pelegrí, el que està anant a classes de coordinació psicomotriu.

La guàrdia civil ha dit...

xe, allà on aneu anirem nosaltres a tancar el local...i així no menjareu patecs

Xap(ero) ha dit...

T'has tornat blanquinós de la nit al dia... tria jugadors del valència i disfrutaràs més xapulín colorado... que ya me hablas en castellano i todo.. se te oia gritar los goles de los merengues desde valencia(perodaondelaaitana)...

Xapul ha dit...

La fama cuesta.

SENTIMENT, IDENTITAT, TERRA= PEDRE FINAL COPA REI 4-1. PERO AMB ORGULL. ha dit...

Xapul, Xapul, ni Pipites Ni Rauls, ons están els sentiments Blanc i negres del VCF!!! Menys diners i mes collons!!! Orgull i sentiments. No guanyar a qualsevol preu, sempre fidels a un mateix esquema. Amunt amb la gent identitaria com PIMIANGU!!! Menys mercenaris com Xapuls i Tardidos.

Dubte ha dit...

Aleshores doncs si eres del València no pots tindre jugadors del Mandril, Farsa, Sevilla...?
MMM otia guanyar així sí que té mèrit.

Tardido mercenari ha dit...

Tots els jugadors són uns mercenaris...o és que algun dels vostres estimats jugadors defén els colors sense cobrar. Aquests jugarien un dissabte de vesprada a les pistes de la platja sense llum, sense cobrar, sense premsa, sense espectadors, i contra el FC Huevón...
Doncs clarament, noooooooooooooo
Tardidos mercenarios

David Navarro melatocanconlamano ha dit...

a que empieso a repartir galletas i me tocais los huevos igual que villa (que manita tiene!!). No se trata de ganar con solo jugadores naranja o amarillo, se trata de ganar i divertirse sin selebrar los goles merengues... cony, jo prefereixu no guanyar i no estar mirant el madrid amb ganes de que marquen..diguem sentimental!!!

Hurricane ha dit...

xap, t'ho diuen per a que no fitxes merengues i ells de ben segur que en tenen algun (com jo tinc/tenia al malparitdalbiolquevaforaperoja), tu a la teva mezcla merengues amb taronja igual que fan tots... menys xapita III que juga una lliga apart amb el seu patetico... anim raül...

Ben ha dit...

estic afonat...Aci sols puntuen els jugadors del Madrid... Puta Marca. jo que contava amb uns 35 punts i men donen 22...

22 ha dit...

Iee Xapita, posa la clasificació, que estas enmarcantela o que?

Aurelio, veraneo y recibo en Tabernes playa ha dit...

Hola. Había entrado a este blog buscando algo de Alberto Caraco y me había emocionado pensando que aquí se hablaba de cosas serias, filosofía y tal pero realmente no se de que tratan ustedes aquí. ¿Es un blog de cocina, no? solo leo cosas de merengues, taronjas (me parece que esto son naranjas en catalán), jolivert (esto no se que es, marihuana tal vez), papas, galletas, etc.

A que bajo del coche... ha dit...

y ostias... también puedes degustar muchas ostias.

IN-KULT-HE o millor QUIN CUL TE!!! ha dit...

Vosotros filosofando que Xapul irá ganando!!! A diferència entre Caracos i companyía i la resta, és que la resta treballa i no tenen tant de temps en pensar, perque en quan és paren a pensar, ve el del banc i et lleva el pis, ironíes de la vida... Un incult a la materia.
Salut.