dilluns, 16 de novembre del 2009

No volem contrincants debils

Que poc tacte tenim, aci tots a degüello i el pobre Tardido convalecent amb la grip. Millora't prompte que has de estar en plenes condicions per a la LFM, no valdran després excuses de que vaig posar a Milito perque tenia la febre alta i no sabia el que feia.

11 comentaris:

Xapulator ha dit...

Peuets, les batalles en el “privado” no molen. Ja li he dit a Sarpita que és un Hewlett Packard i no debades, Xapul siempre aporta pruebas i si ara mateixa poseu c9 voreu a la Sra. Ma Amparo en primera fila darrere l´equip Beso, què fa eixa dona a soles en València sense el tio Loís? Huele.
Este bloc és un circ. Sarpita i jo som gladiadors i no ens importa ostiar-mos en públic. Algú pot pensar que som més uns pallassos.. dóna igual, el que jo deia un circ. El que importa és que hi haja espectacle, encara que a vegades siga lamentable, si no la función termina… Bé, en realitat i afortunadament, no és l´única atracció, la cantera d´humoristes en H promet, los Xapulines malabaristas asombran semana tras semana… i “infinitat” de coses més que no tinc temps ni ganes d´enumerar. Com s´expliquen si no les últimes visites internacionals??? Valorem el que tenim com ho fan els de fora.
I per cert…Ungles en el Tardido, Ungles en els Xaparros.. a qui li toca ara??? Rotem no, hijos de la grandísima?
Primito, em fas cosquerelles amb els teus comentaris..sols tinc dos del Mandril
i uno es el muerto.. com pot ser que et traga 223 punts?
El telèfon del meu amic Pol el tenen els nostres amics de Timisoara.

Força Tardido i Xap III.
Vuestra gripe es nuestra gripe… en 2 setmanes màxim!

Ací tots dient-se de fill de puta en amunt i ara resultarà que el polèmic sóc jo ha dit...

Baila con el Hula-Hop. No si jo no dic que no s'hostieu, si això és bonico (Ortí). Però quan vull baixar cap abaix (baixar cap a dalt és complicat(H)) tarde més que esperant l'ascensor de "ca ma uela" que rondarà els 50 anys i et pocs fer un paquet de Celtas mentre baixa. Si tots férem posts com eixos últims no vull ni pensar-ho.

Posar-te en portada és la nostra forma de veneració, és com una crucificció. I no et queixes que estàs prou camuflat. Segur que els de Timisoara, Zombi Sud, Colón i Abombonaro no saben que eres tu.

Polo ha dit...

Les llums ni de conya, baixeu a les 3 de la tarda com uns valentets que sou... a més... Ribis m'ha dit que com a molt 3 perilles i que les pose jo... i "pa" (co) lo que correu no vos fa falta llum, un dia que vaig jugar jo, que estic més cremat que Xaparro amb mal d'esquena... que correga el baló... no els jugadors..

BUevón ha dit...

Eso, eso, que hagan como yo que como con mis amigos Olger i Cia. y a las 14:45 ya estoy allí como un clavo.

Collonarro ha dit...

I jo que dine avui?

SARPITA ha dit...

Total recolçament a l'hostiamenta al blog...
Tardido, l'altre dia et vaig trucar a vore com anaves, però estaves out, espere et poses prompte bo ja que el proper dissabte la UD et necessita.
FORÇA UD TAVERNES!!!

tardido frenadol ha dit...

Gràcies a tots, desmaiats: la recuperació ha sigut regular, però, però, però (mal) Tardida...

La grip no podrà amb Tardido !!!!! Ni Xapuuuuuuuuulllllll tampoc !!!!!!

Tardido o grip

Oesterreich!!!!! ha dit...

he tingut una visió ( no soc M.L.King)vegent el españa austria.
Si tinc un fill i el nacionalitze, sols que herete el 10% de la meua calitat (si, eixa mostrada hui en dia al blue lake) serà internacional amb Austria, es més, será la estrella de Austria i em solucionará la vida. Ja em vec d'entrenador dels alevins B del Salzburgo...

K76 ha dit...

2 Gols de Villa i un de Pablo són 2+2+3=7 punts esta jornada no?

Bu ha dit...

hhahahahaah como me parto!!!

Unknown ha dit...

Women accept consistently been in adulation with artist Chanel bags. As the lot of important accessories, Chanel handbags advice in authoritative a woman accessory added beautiful and impressive. With a beautiful and analogous backpack in your outfit, you are all set to leave either for plan or accessory an academic or breezy occasion, your Chanel backpack will advice you in avaricious the absorption of the Chanel bag appear you.



Get a chance to get yourself your own collection of ED clothing branded clothing line by visiting an online wholesale ED Hardy Shoes . As a matter of fact, in such a world where all designs are much like each other, hardy shirt creates yet another totally new global sensation in fashion crowd for its fancy design. More and more people are obsessed with the fantastic tattoo as well as the impressive color of hardy shirts .