dijous, 5 de novembre del 2009

Dieguito Forever


Ahi teniu la prova de que no dic cap mentira. Dieguito amb la camiseta de Pastisseria Cruañes del Alevin B, equipo fet amb "rebuix" dels altres equips i que feu millor campanya que ningun.
Destacar a membres d'aquest bloc com XapIII, que ja portava el mateix peinat que avui, o a PaBon, quan el sacrificaven de lateral dret.( NO he trobat la foto, si la teniu poseu-la) Altres que vestiren la verda foren JuanVi Tirabacs, Fernando el Cabut, Spasic, Ivan "Ojitos" Porta, Miguel Albert( eixa era del equip,no bloggers?), Ximirili el Ros, David Vila,,,home!!!! se m'oblidava Cadeno!! i ja si obris la pestanya de en opciones avanzadas / Configuracion de Datos / apareix Pineda.buffff Pineda tio...

Propose que anem a casa Terremoto ( Pare). Segur que guarda els equipatges del tavernes de la epoca com oro en paño, o be a casa Enrique ( no recorde com li diem de malnom...) L'utillero, si eixe.."Enrique..trau un parells de balons..pero els adidas Tango, no els atres que pareixen bufes de fira". Anem i prenem les equipacions per al proper enfrentament internacional contra al FC Huevones.

2 comentaris:

Xapul no sap on està la foto encara que la va tindre pal video de Pimiangu ha dit...

1989, Regidoria d´esports...
- "Ribis", tenim açò, 15 "homeless" esportius. Mira-li les cares, Xapo diu que fem algo, que no els deixem pel carrer.
- Porta la ruleta. Escriu: curling, softball, handbol, petanca i futbol.
- Ja.
- Porta.
(tacatatattaatcatac)
- Ostia! Futbol!!!
- Crida a Mancha. He´s the man.

Emilio Puxi ha dit...

El disseny de l´elàstica no té paraules.