diumenge, 15 de novembre del 2009

Xapul is back

Ha sigut un cap de setmana molt divertit. Jo i algun AMICS, estos SÍ que ho són, hem passat un weekend deliciós.










M´alegre que tot haja anat bé. Segons Bu : “Per el que li toca a la LFC, dir que amb gran asombrament he vist com la gent anava contant alguns punts, o feia referència a les regles quan la jugada ho requeria. Un exit. gran col•laboració.” La comptabilitat que estic vegent als comentaris no la tenen ni en els xinos de la carretera. El meu amic, el conductor de la foto, també diu moltes coses que soles se les creu ell.

Pel que fa al Kaiser rubiet (quin gran anal ista!) sols comentar-li alguna coseta.
Repecte al comentari: “el partit tingué una fluidesa amb el joc, que crec que és deguda a la no participació de Xapul, que és un jugador lent, reten massa el baló…”
Li ho explicaré de manera que fins i tot ell ho comprendrà:
Et presente un vídeo on queda clarament palès tot allò que m´atribueixes (control al primer toc, arranc i assistència amb l´exterior -amb zurda i dreta-…). Te´l presente a dos velocitats.
La primera presentació està a la velocitat que la ment d´un ser humà amb una intel.ligència lleugerament superior a un búfal és capaç de processar. Coincideix amb la velocitat real. Loís, tu el voràs molt lent.


Ara et mostre una segona presentació. Esta està a la velocitat màxima a la que poden processar les imatges algunes mones borderline que estan estudiant científics al Safari Park. Diuen que hi ha sospites de què esta deficiència s´haja pogut transmetre a alguns humans. Sí, Kaiser, tens el que s´anomena Síndrome Spectrum. Loís, mira´l després de sopar, durarà prou.


Per cert he buscat en youtube vídeos de rabones que acaben tombant les navelines dels arbres de darrere la porteria, per il.lustrar el teu joc.. però sols ix un resultat "Ramones collint navelines".

8 comentaris:

El Kaiser ha dit...

Uffff quina velocitat!! Per un moment he pensat que veia a Overmars. Has fet un control sencill, amb no poques dificultats i has fet una passadaa amb la teua cama bona, si en tens alguna, clar. On estriba la dificultat de la jugada? Per que no em diràs que el marcatge al que estaves sotmes, és el mateix que ens tenía acostumats el Javier " Bar Collidor" Spasic. Bé, si sols tenies aquesta merda de video, hagueres pogut posar un d'Oliver i Benji, que s'ajusta mes a la teua velocitat.
Salut.

Juanda Ramos ha dit...

Xe, i com és que no aparec jo en este vídeo de futbol platja? Maldito Xapul.

Bu ha dit...

Com han conseguit posar a Rita dins d'un ferrari, no veig cap grua??

Xapul nota que el ambiente se puede cortar con un cuchillo ha dit...

Per cert Lewis, quina definició!
Voràs que jo sóc generós i no com tu que t´arregles els viatges per a que jo no puga jugar en el tennis.
Primo, no sigués celós.. Sí, la teva assistència també està al nivell de la teva valoració a la LFC.

El Ennio (Camí) Herrera ha dit...

Esa foto está trucada (como el vespino de Lanchet):

-El Mortet, oséase, Camps, va sin traje.

-Rita viaja sin su lesbiana amante.

-Xapul Neo ¿un coche y haciéndose una foto y sin rumanos merodeando alrededor?

Lo que digo: más trucada que el partido de las últimas (en todas acepciones) 24 horas contra los de (la Liga) Carca-gente.

Xapul's bac ha dit...

Calç, per babor, das manifest...

Bu ha dit...

Com m'has pillat Xap!! Esta clar que no es pot enganyar a "veterano". però el mes important es que la LFC,per dies va tindre l'atenció que es pretenia. El pacte " iee.. anem a fer-li creure a Xap que açó a funcionat " a estat inútil.
La meva crónica era totalment objectiva. Llastima que els comentaris no.

Arturo Prim ha dit...

La entrada és correcta? No serà Xapul s'ha pegat un bac.