divendres, 20 de novembre del 2009

Y se hizo la luz...

Acabe de rematar (tranquils esta sí que ha entrat) les gestions iniciades pel Primo, i anaven a enviar a 2 tècnics a programar-mos la llum per a demà a les pistes de la mar.
En un primer intent ens han convidat gentilment a començar a les 15:00 per evitar encendre les llums, qui ha dit que este Ajuntament no té sensibilitat mediambiental? Els he recordat que tenim el vici de dinar.. i al final han cedit, almenys per a aquest cap de setmana. Els propers diu que ja depén de qüestions polítiques, que s´havia de parlar amb la Regidoria.
Ara per culpa de tots els guapets que s´han encarregat de difamar el bon nom del Responsable d´aquest departament anirem per l´aire.
Altra cosa, diuen que si Ribis no s´entera que som nosaltres i al final cuela, les setmanes que se´n vaja la llum o es desprograme el rellotge de les faroles estarem cleaners than a cuc...
Quedem a les 17:15?

4 comentaris:

Arturo Prim ha dit...

Ok, però encara no puc confirmar-ho 100%, tinc casa que pareix un hospital. Fins que no torne Raquel de treballar (16:30) no ho tindré clar. Estigueu atents al blog per si no poguera anar que algú vinguera pel baló, o li ho dic a Juanda o Cadeno.

BU ha dit...

Ja son les 14:00h, me'n vaig al lago azul a tocar un poket la bola mentre vos espere...

Arturo Prim ha dit...

Si que vaig

Don Basilio ha dit...

Per cert, l'electricista que va vindre no era Pepe Gotera???!!!